Két hét múlva...

...már asszem mindenki gőzerővel készül a Karácsonyra: sütés-főzés egyebek.:) Remélhetőleg a karácsonyi ajándékok már meglesznek mindenkinek. Nekünk megvannak már. Boldog vagyok, hogy megint nem az utolsó pillanatra hagytam.:) 

Szóval még két hét... és két hét azért elég hosszú idő, hogy azt a maradék vagy folyamatban lévő 1-2 kg-t leadjuk.:) Karácsony előtt nem jönne azért rosszul, nem igaz?

Kezdésnek, aki teheti jöjjön ma el (ha teheti egész héten) a NonóÉletmód Téli Maratoni Napokra Érd-re.:) Minden nap más és más edzésformák...szerintem érdemes!:)

Végre már múlik a köhögés, szörnyű, hogy már két hete tart....a futás nagyon hiányzik, nem tudom mikor tudok újra menni.:(  Hiányzik a csapat is...

Viszont ez a hét kemény lesz...minden nap edzést tarok péntekig, a hétvégén pedig Cseresnyés Bea,  B-Complex továbbképzésére megyek.:D Alig várom már.:) Egy kis plusz tudás, hogy még színesebbek legyenek az óráim 2014-ben!:)

Mozogjatok ti is, mert mozogni jó.:) Nekem most kimaradt pár nap a betegségem miatt, de már nagyon hiányzik a testedzés...ma be is pótolom.:)

Ezután az aktív hét után pedig már csak a Karácsonyra készülök!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény