Táplálkozz okosan!

Lillánál láttam egy hirdetést LillaFitt Stúdió (katt.) mely szerint rendeljünk gluténmentes bejglit az Ünnepekre. Persze rögtön megkerestem Lillát, mikor lesz neki és mennyiért. Végül abban maradtunk ma közösen hárman Lányok (Pancival) ellátogatunk a Boltba és megkóstoljuk a bejglit.:)

A bolt Érd-Parkvárosban van: Táplálkozz Okosan-finomságbolt (katt.) Kedves volt a fogadtatás, Lillát már jól ismerték, sokáig nézelődünk és kóstoltunk...bejglit és szaloncukrot és szalámit is.:)

Először is a bejgli...isteni finom volt, semmi mellékíz, pont, mint a nagykönyvben, de....sajnos nem cukormentes. Ez picit fájó pontom... Viszont megnéztem a BioNatura oldalát, ahol szoktam még vásárolni (érdi Biobolt) és tőlük is lehet rendeli gluténmentes és nádcukorral készült finomságot, így lehet az lesz a vége.:)


A következő, ami nagy öröm számomra, hogy van paleo szaloncukor.:) Egyféle, de az isteni. Én nem szeretem a marcipánt, de ez a pont finom és elég édes kategória.:) Én biztosan fogok venni a héten belőle.:) " kiváló minőségű étcsokoládéval borított natúr marcipán szaloncukor, glutén-, cukor- és tejmentes, valódi finn nyírfacukorral készül, a képen látható egyszerűségében nemes csomagolásban."


És vannak paleo torták is...nekem péntekre hoznak kóstolót feketeerdő és albán krémesből.:) Nagyon kíváncsi vagyok, illetve rendeltem paleo pizza krékert és paleo brownie korongot. Majd leírom milyenek voltak! " A képen a klasszikus feketeerdő torta paleolit diéta szerinti - az eredetinél egyébként sokkal finomabb! - változata." 


Megint egy szuper kis hely...köszi Lilla, hogy megmutattad!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény