2014. január 11., szombat

Óriási nyeremény lehetőségek a 7. verseny részvevőinek!

Sajnos második helyezettünk, távolság miatt nem tudja felhasználni a nyereményeket, de voltak olyan kedvesek a Szponzorok, hogy megengedték...kisorsolhatom.:)


Kik nevezhetnek, hogy működik?
-Azok, akik a 7. versenyben részt vették és a végső táblában benne vannak, vagyis küldtek végső adatokat, azok vehetnek részt a sorsoláson.

-Mindenki, akár az összes nyereményre küldhet nekem kérést, de csak egyet nyerhet meg, vagyis egy ember egy nyeremény!

- Küldeni: nonoeletmod@gmail.com kell megírni tárgyba: becenév (ami a versenyben is volt) és a kiválasztott ajándék, az üzenetbe pedig...

- Mindenki röviden, de leírja, hogy miért jelentkezett a versenybe (hol talált ránk), hogy ment a diéta, milyen diétát követett, mik voltak a nehézségek, milyen mozgásformát választott, mennyit segített neki a csoport, esetleg én. Csak őszintén...a legjobban annak örülnék, nyugodtan fej nélkül, küldenél volt és lett képet is. Ez a leírás, ha te nyered, téged húzlak ki az adott nyereményre, felkerül a blogra, ezt vállalni kell!

- Mindegyik ajándék mellé odaírom, hogy hol (város) használható fel...aszerint jelentkezzetek rá, hogy át tudjátok venni.

- jelentkezni a nyereményekért jövőhét péntek, vagyis 01.17 éjfélig lehet...szombaton sorsolok!:)


- LillaFitt Stúdió, 10.000 Ft értékű ajándék utalvány - ÉRD
- StudioArt - 20 % -os kedvezmény egy fotózás árából - SZIGETSZENTMIKLÓS
- Puha Liza - csodaszép smink - DUNAHARASZTI
-  Erima - 3.000 Ft értékű ERIMA vásárlási utalvány - ÉN POSTÁZOM
- Kovács-Varjú Vera - Professzionális Purebeau sminktetoválásból 10% kedvezmény (egy tetoválás normál árakból értendőek!) - GYÁL
- Boglárka - Kézápolási ajándékkupon - SZÉKESFEHÉRVÁR

HAJRÁ LÁNYOK!!!!:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése