2014. február 2., vasárnap

Holnap indul a 4 hónapos verseny!

Egy kis motivációt szeretnék adni nektek, egy lökést most ezzel a bejegyzéssel. Hogy ne csak reméld, hogy elérheted a céljaidat, hanem TUDD, akard is és tegyél érte!

Anno én is nagyon el voltam keseredve, nem hittem, csak reméltem. Tudjátok min kell túlesni, az első két héten, ha akkor nem adod fel, akkor szerintem már végig csinálod! Én anno 39 kg-t fogytam le és komolyan, ahogy túl voltam az első 2-3 héten, már nem volt olyan nehéz. Most van rajta 3 kg, amitől megválnék és vacakolok vele lassan egy éve...pedig csak az első két hetet kéne megtolnom és meg is lennék.

Hiába mozogsz te sokat (én is sokat mozgok) ha mellette a táplálkozás nem megfelelő. Oda kell figyelni, bizony el kell hagyni a fehér cukros, fehér lisztes ételeket, a sok mesterséges ízfokozót, köreteket, tésztákat, édességet, nassokat vagy legalábbis csökkenteni kell a bevitt mennyiségüket, csak akkor működik. 70% az étkezésen múlik! Mindannyian képesek vagyunk rá, csak igazán akarnunk kell!Nálam a baj most ott van, hogy megsajnálom magam, edzés, család, gyerekek, ezer dolog, kapkodás és úgy vagyok vele, megérdemelem, pedig NEM!:D És bizony most veletek én is harcba szállok, nekem is löketet kell, hogy adjon, amit akkor éreztem, mikor baromi eltökélt voltam....2009. júniusa...

"...a kislányom, Amira 11 hetes. Tavaly nyáron mentem férjhez és én vagyok a világ legboldogabb anyukája és felesége.. DE!!!! Sajnos, soha nem voltam vékony, de tartottam a súlyom 70-75 között, az a "pont belefér még" kategória. Aztán megismertem a Párom és hipp-hopp 80 kg lettem. Mikor diétázni akartam az esküvőre, kiderült állapotos vagyok.:) Szülni 96kg-val mentem. Nem gondolom, hogy ez nagyon sok, belefér sztem. Illetve beleférne, ideális súllyal esek teherbe illetve ha én is 10 kg leadtam volna a szüléssel, de rólam 4 kg ment le úgy, hogy a Kicsikém 3555g született! Szóval 92 jöttem haza....és most mikor pár napja ráálltam a mérlegre voltam 99!!!!!:((((( Nagyon sírtam!:(
Utálom magam, kismama nadrágban járok, mindenki terhesnek néz, gratulálnak hogy jön a következő baba, helyett hogy Amit dicsérnék!!! Hiába mondja a férjem, félek nem lát már szépnek. Belenézek a tükörbe és nem az a csaj mosolyog már vissza. Hiányzik a telt Nono, aki jókedvű és jól érzi magát. Hiába mondják, majd lemegy majd lemegy...addig én belebetegszem, ezt nem érti senki!!??? és ezt nem szeretném. Ezért tenni fogok ellene. De én most kövér vagyok. Bánt. Egy ruha sem jön rám. Anyukám ruháit hordom!:( Még szoptatok, úgyhogy nem diétázok még. A Norbi duci tréninget megszerezte nekem a férjem, arra fogok tornázni:. Mert az arra van ami nekem kell, állítólag zsírt bombáz! És ekkora súllyal is végezhető! Rubint Rékát akartam, de egy kedves ismerős szólt, az alakformáló, semmi értelem 90 kg felett. Enni eszek amit főzök, de édességet egyáltalán nem, helyette megy a gyümölcs. Tudom, abban is van cukor, de az mégsem egyenértékű a csokival. Kenyeret még eszek. És este 6 után minnél könnyebbet, de kenyeret, nasit nem. Amit még tudni kell nagyon nagy maradt a hasam, ezért a plusz minden napi hasizom gyakorlat...szeretném ha szépen lemenne. Remélem lefog. Ettől félek, sok hasonló hasu hölgyet láttam itt, mint amilyen nekem lett, és félek hogy nekem is plasztikáztatni kell majd. De erre nem gondolok, el szeretném mindenáron kerülni, elég volt nekem a császár! Ádussak megbeszéltük adok magamnak minimum 1 évet, ha akkor is lesz hasam hiába fogyok le, akkor átbeszéljük ezt a témát. 
Minimum 20 kg-t kell fogynom. Ma reggel 97 kg voltam. A célom 75, de a lényeg le 80 alá. De a legboldogabb 75-el lennék!:) SZÓVAL 22 KG-T KELL FOGYNOM ÉS JÓ LENNE KARÁCSONYIG!!!! 
Le kell mennie, szépnek kell lennem, egészségesnek, boldognak, mert nálam szerencsésebb ember nincs a világon!:)))) Akinek ilyen Kislány és Férje van, csak szuper nő lehet!!!!:D Próbálok minden nap írni (ha Ami engedi) mit ettem, mit sportoltam. Mondom ha már egy ember is csinálja végig velem  és erőt kap tőlem, az írásaimból, már megérte.:)"Annyit tennék hozzá, most nem lennék olyan boldog 75 kg-val...dehát változnak az idők.:)) Célok viszont mindig kellenek és óriási akarat is!

Szerintetek hittem volna akkor, hogy aerobik edző leszek, hogy az lesz a legnagyobb bajom, hogy 66 kg vagyok és hogy versenyeket szervezek és ahogy tudok segítek másokon? Nem...viszont hiszem, hogy a sorsunk meg van írva, továbbá azt is hiszem, hogy finoman lehet irányítani azt. Akarni kell, tenni érte és menni az álmaink felé. 

Ne feledd: ELÉRNI AZ ÁLMAINKAT SENKI NEM FOGJA HELYETTÜNK!!!!

1 megjegyzés:

  1. Nono, es mire jutottatok, a vegen plasztikaztattad a hasad? Ill, milyen most a hasad?

    VálaszTörlés