Preventív gerinctréning

Ahogy vártam is, olyan a képzés, amilyennek lennie kell. Én a Fitness Companyban eddig nem csalódtam még.:)Újra egy igényes kis továbbképzés.:) 

A szombati napot Mónival töltöttük, főleg aerobikkal kapcsolatos irányt vettük át vele, jól esett az agyamnak a frissítés. Móni profi, igazából ő általa kezdett el a preventív gerinctréning elindulni az útján. Nagyon érdekes dolgokat mesélt és minden kérdésre kielégítő választ is kaptunk. Egy teljesen "átlagos", csinos, egészséges nő és anya. Nagyon jó példa.:) A nap végén egy szuper kis aerobik alapokra épülő gerinctréninget is tartott nekünk. Hozzám nagyon közel állt, jól esett, felpörgetett.:)

Ma Szabó Peti volt velünk...első látásra egy izmos, inkább testépítéssel foglalkozó férfit láttam magam előtt, de mikor belevágtunk az elméletbe, egyértelmű lett az ő profizmusa is. Főleg mikor a nap végén tőle is kapunk egy master class bemutatót. Teljesen más volt mint Móni órája, mind a kettő tele szuper gyakorlatokkal, de két különböző célcsoportnak. Ez a nagyon jó az egészben, hogy két ember, akik egyfelé tartanak, a legtöbb dologban egyet értenek, mégis kicsit máshonnan közelítik meg a dolgokat.

Ma, Peti órája után, azért éreztem rendesen azokat a kis izmokat, amiket különben nem, de hogy Peti szavaival éljek: "Ez csak egy kis gerinctréning!" Az, és mennyi lehetőség van benne!

Alig várom a jövő hétvégét...és főleg azt, hogy órát tarthassak.:))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény