8. versenyünk zárása...eredmények

Nagyon szomorú vagyok...mert az évek alatt is láttuk, hogy feladják páran, de ennyien még soha.:( Viszont az első három helyezettre nagyon büszke vagyok.:))) Az elsőre kimondottan, mert eddig ennyit senki nem fogyott még egy NonóÉletmód verseny alatt sem! Tiszta szívemből gratulálok azoknak, akik végigcsinálták! 

Most már teljesen biztos, hogy nem lesz verseny egy darabig, mert nincs értelme. Kicsit szüneteltetjük, hátha akkor lelkesebbek lesztek!

209 induló versenyzőből, 25-en küldtek záró adatot!!! Ez a 25 lány összesen 203.7 kg-t fogyott! Átlagosan testsúlyuk 9.55%-tól szabadultak meg. Ez viszont csodálatos!:)

Az első 3 ugyanaz kg-ban es %-ban is!


1. Lexy: -29kg, -26.32%
2. Hablaty: -23.7kg, -22.79% 
3. Netti: -23kg, -22.14% 

Nagyon büszke vagyok rátok Lányok...eszméletlen eredmény.:) nagyon szoros volt a második és harmadik helyezettnél a verseny...szép volt!:) Ha valamelyikőtök nem küldött még záróképet kérem minél előbb tegye meg, mert a végeredmény csak akkor érvényes!

Centikben:
Mell: Kriszti 87: -18cm 
Derek: Netti: -28cm 
Csípő: Netti: -21cm 
Comb: BorcsaPeti: -25cm 
Vádli: BorcsaPeti: -7cm 
Kar: BorcsaPeti: -7cm.

Büszke vagyok a 25 lányra és sajnálom, hogy a többiek megakadtak vagy bármi más oknál fogva feladták, vagy nem küldtek adatot. Én azt mondom, mindenkinek magának kell fejben elhinnie, hogy képes változtatni az életén és utána tenni érte minden egyes nap. A csodaszer te magad vagy!!!!!

Megjegyzések

  1. Szia Nonó!

    Nem kritikaként jegyzem meg, hogy szerintem túl hosszú volt a verseny. Én anno 2011-ben vettem részt a versenyeden (Nagy télvégi átalakulás), és az kb. 2 hónapos volt. Nyilván mindenkinek más- és más felel meg, én a saját tapasztalatomat írom meg neked. Nyertem akkor egy kategóriában, azt hiszem, a %-os versenyt (9 kg-ot fogytam). Egyszóval nagyon megterhelő testileg és lelkileg is hosszú időn át kitartani, de ezt neked nem kell ragoznom. Szerintem max. 3 hónapos verseny az, amin sokkal többen kitartanak, mivel látják az "alagút" végét.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem aki kövér és 20-30 kg-kat kell fogynia, annak nincs alagút vége....mert csak úgy lehet, h. igen most leadom, de meg is kell tartani, és ez sokkal nehezebb!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény