Elkezdjük ma a közös munkát...

Megkeresett egyik nap egy kedves, barátságos lány, anyuka...fogyni szeretne és itt lakik a közelünkben, tudnék-e segíteni neki? Természetesen igent mondtam. Végig kellett gondolnom, hogy tudjuk összehangolni az életünket, de végül sikerült. Egy csoportos edzésemen fog részt venni minden héten, a Gerinctréningen és mellette kétszer fogunk, csak mi ketten találkozni és együtt edzeni. Egyszer csak gyorsgyalogolni, másik alkalommal gyalogolni és erősítő edzést végezni. mellette étrendet is készítettem neki, mit-merre hogyan. Itt jegyezném meg, hogy ez személyre szabott, nincs két egyforma ember.

Minden héten le fogom írni Orsi, hogy áll és néha ő is fog írni 1-2 sort nektek,
illetve kerül majd fel kép is.

Elmentünk Lillához (http://www.lillafitt.hu/) aki megcsinálta nekünk az állapotfelmérést, így most már tudjuk, honnan indultunk és meghatároztuk a célt is...lássuk:

Indulási adatok:

Induló súly: 100 kg
Mell: 111
Derék: 116
Csípő: 120
Felkar: 35
Comb: 69
Magasság: 179 cm

BMI: 32,7
Izom: 21,6
Zsír: 49,9


Cél: elsősorban a fogyás, álomsúly: 75 kg. Nagyon fontos, hogy a nagyon eltolódott zsír-izom arányt normális keretek közé szorítsuk vissza. Fontos még, hogy edzett és fitt legyen, az állóképessége fejlődjön. Ehhez a legjobb és leghatékonyabb edzést fogjuk végezni vele.


Karácsonyra szeretném, ha 80 kg alatt lenne súlya és jövő nyárra már csak a formálódás maradna.:) Újabb kihívás számomra is, új dolog, új lehetőség és maximálisan mindent meg fogok tenni, hogy Orsi elérje a célját, álmát!:) Drukkoljatok nekünk, ma lesz az első közös edzés!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény