Nagyon sok a dolog...

...de az a jó.:) Pörgök ezerrel...család, gyerekek, lakásfelújítás, festés, pakolás, edzéstervezések, külön sport események, programok, edzések, személyi edzés. Hogy a saját edzésemre mennyi időm jut?...konkrétan semmi. Pedig lassan verseny, úgyhogy tolnom kéne a 10 km-ket, de most ezer más dolog is van. De, pár hét és nyomom rendesen a futást újra!;)

Nagyon szépen haladunk Orsival is...egy hete, hogy belevágtunk és már 1 kg fogyást könyvelhetünk el.:) Büszke vagyok rá, mert tartja az étrendet, kemény az edzéseken és, ami a legfontosabb, hogy nagyon akarja. Minden fejben dől el, ő eldöntötte, hogy eléri a célját és így bizony működni is tud a dolog. Tegnap gerinctréningen találkoztunk, holnap gyaloglás reggel 6:00-tól.:)

Pénteken egy szuper kis rendezvény, a NonóÉletmód csapat szervezésében, JOYRUN KATT! és gyere el. Többen gyalogolnak, bicajoznak és futunk is páran, majd egy kiadós köredzés is lesz, amit én tartok...jóóóóó kis móka lesz.


Jövőhét csütörtökön (hétfő este és szerda reggel igen!), NEM tartok órát az ÉRD Arénában, mert helyette keddtől-péntekig, minden este 18:00-20:00 óráig a  "Napi 100 perc mozgás" rendezvényen leszek óraadó. Minden nap 50 perc cardio dance, az orperett színház vezető táncosával, majd 50 perc velem...lesz alakformáló, boksz, gerinc és intervall edzés is. Tarts velünk! KATT!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény