Niki története...20 kg fogyás...

"2014 február 5.-ét írtunk, amikor, egy tv adásban, láttam egy lányt, aki nagyon szépen lefogyott, akkor már játszottam a gondolattal hogy nekem miért ne sikerülhetne, ha neki is sikerült. A végső megszületés a fejemben február 14. -én volt, igen, Valentin napon, egyszerűen elborzadtam magamtól mikor felvettem egy szép fehérneműt hogy majd azzal meglepem a párom, nem jött össze:( Már másnap bújtam a netet ahol csak tudtam, és rámentem a Life.hu-ra és ott láttam először Nonót, megnéztem a kisfilmet , utána rámentem a blogjára és onnan nem volt megállás. Azt sem tudtam mi az az életmód, éltem a saját kis bezárt világomban, folyton csak nassoltam(csipszek, csokik, kóla, sütik, pékáruk) ami csak otthon volt, és nagyon sokat ettem, mindenem a fehér kenyér volt:)és szembesültem a szomorú valósággal hogy 105 kilót mutat a mérleg, azt hittem helyben összeomlok teljesen, 2 napig csak bőgtem, aztán azt mondtam magamnak "Niki szedd össze magad, senki nem tud segíteni neked csak te magadon" és onnantól nem volt megállás. 
Olvastam nagyon sok étrendet, hogy mégis hogy kellene elindulnom sok tanácsot kaptam de a legtöbbet Nonó és a lányok segítettek, életem részévé váltak ezzel a bloggal, már most az elején köszönök mindent! Az első pár nap nagyon nehéz volt, nem volt otthon semmi olyan élelmiszerem ami egészséges lett volna, még megvan az első napi étrendem( reggelim volt fél karé kenyér hurkával, tízóraim banán és csoki, ebédem: rakott burgony(jó zsíros)cukros gyümi leves, és vacsim fél pizza) hát szomorúan így kezdtem, de ez már nálam haladás volt mert csak fél adag amit addig ettem! majd másnaptól nem volt megállás, olvastam mindenféle gabonáról, soha nem halottam és nem is találkoztam velük, bulgur, köles, kuszkusz, ch csökkentett lisztek, xilit , eritrit, azt sem tudtam mi az:) aztán szépen fokozatosan beépítettem az életembe őket, most oda nem adnám semmiért egyiket sem, kedvencem a bulgur!
Legnehezebb az édességekről és a fehér kenyérről volt leállni, az első hónapban puffasztott szeleteket rágtam, aztán nagyon meguntam, és bújtam sok diétás receptes oldalt és gondoltam én is tudok kenyeret sütni, tésztát csinálni, süteményeket átreformálni, és onnantól finom pogácsát, kalácsot, szóval mindent ettem, még rántott husit is, viszont mai napig nem eszem burgonyát( havi szinte néha vagy 2) rizst, nem csábultam el süteményekre, pedig anyukáménál nincs finomabb a világon, és ez mind miért? Mert magamnak megcsinálom, mindent ami létezik, soha nem éltem a kalória számlálás elvével, az elejétől kezdve soha, szerintem nem is fogok, ha úgy érzem hogy eset fél tízkor éhes vagyok akkor eszem akár egy szelet kalácsomat is, de azért óvatosan étkezem mert" érték a mérték".
Jött viszont számomra a nehezebb része, beépíteni a napjaimba a mozgást, hol tudtam én, semmit nem mozogtam szinte azelőtt, csak a napi rutin a házimunka, aztán punnyadás a tv előtt( jah majdnem kihagytam hogy sajnos nincs munkám mert 10 éve epilepsziás és pánik beteg vagyok:( Nem alkalmaznak sehová, hiába vagyok jól és ezzel együtt kell élnem, én így is belevágtam az életmódváltásba, pedig az orvosom nem ajánlotta). A második napomon elővettem Norbi Duci tréning 1. részét, hát mondanom sem kell hogy félig bírtam megcsinálni, szédültem, fulladtam szóval nagyon rossz volt, és sírógörcs jött rám,ezt a tornát úgy egy hónapig csináltam és mellet szoba bicikliztem és akkor jött a nagy öröm megmozdult a mérleg, és végre nem felfelé hanem lefelé:D 
Nagyon boldog voltam, utána megismerkedtem a T 25 edzéssel , azt alkalmaztam 2 hónapig, vele is sokat fogytam, de egy idő után nem volt jó, éreztem hogy nem vékonyodom, hanem mindenhol keményedem, jó érzés ez, csak vékonyodni is kellene, most ott tartok hogy 20 kiló mínusz és rengeteg centi és úgy érzem hogy sokkal fiatalosabb lettem , van önbizalmam, 5 év után most mertem először strandra menni, nagyon jó érzés volt, hosszú még az utam még 20 kilót szeretnék lefogyni és sokat izmosodni, soha nem adom fel. 
Most ott tartok hogy fitten végig nyomom Péntek Enikő, vagy Norbi aerob zónás edzését, kickboxot és Leslie 4 mérföldes sétáját is, láb és kar súlyt is használok, és végig tudok csinálni 15 perc has edzést, azt mondanám mindenkinek aki elolvasott engem, hogy soha nem adjátok fel, nagyon nehéz az biztos, de megéri, mert nincs lehetetlen csak tehetetlen ember, millió köszönet Nonónak és a NonóÉletmód csoportnak... a változás bennünk van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Niki volt:



Niki itt tart:


TISZTA SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK NIKIM, NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD!

Megjegyzések

  1. Nagyon nagy grat Neked érte! Kitartás a további mínuszok eléréséhez! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény