Orsi...itt tartunk...




Orsi: "Eltelt majdnem 3 hónap és már 10 kilónál járok. Elmondhatatlanul jó érzés, hogy van a munkámnak gyümölcse. Nagyon jól érzem magam attól, hogy sokkal jobban állnak rajtam a ruhák, kényelmesebbek vagy esetleg rám jönnek olyan darabok amik évek óta nem. Energikus vagyok és sokkal kiegyensúlyozottabb, amit a sportnak is köszönhetek szerintem. Egyelőre heti három alkalommal "sportolok" de tervben van a negyedik. Eljutottam odáig, hogy szükségem van a mozgásra. Noémi azt mondta nekem a kezdetekkor, hogy az lesz egy nagy előrelépés ha már önállóan is igénylem a mozgást. Azt hiszem eljött ez az állapot. Karácsonyra szeretném ha meglenne a -15 kiló!"

Büszkeségem határtalan, a képek magukért beszélnek!:) Nonó kicsi szíve annyira nagyon boldog. Egyértelmű, hogy csodaszépen alakul Orsi...


Deeee, ami nekem, szakmailag nagyon fontos és szintén szemmel látható, az a kép, amin háttal van. Sem akkor, sem most, nem mondtam neki, hogy álljon így vagy úgy, tegye szét vagy zárja a lábát, húzza fel vagy éppen le a vállát. Megállt és fotóztam 3-at. És bizony...tökéletesen látszik a régi képeken, a munka okozta stressz, a felcsúszott vállak, az egyoldalas terhelés, a túlsúly és a mozgáshiányból adódó gyenge hátizom. Eddig is tudtam, de most már biztosan, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem a gerinctréning oktatóit, mert érdemben tudok segíteni embereknek és embereken. Azért valljuk be őszintén, a két testtartás között azért van különbség. Főleg az, hogy már alapból egyenesen tartja a hátát, lent vannak a vállak. Ehhez hozzájárul természetesen, egy egészséges büszkeség is, hiszen jól érzi magát a bőrében, de a megfelelő gyakorlatok, bizony célt értek!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény