2014. november 3., hétfő

FittAréna 2014

Természetesen a 2013-as Arénával nem vetekedhet...életem egyik legnagyobb élménye volt a tavalyi, amikor Borsos Petivel, a nagyszínpadon, mi nyitottuk meg a napot. Óriási volt a rengeteg ember, jókedv és biztatás.:D Örök emlék.:)

Most 5 edzésen vettem részt és rengeteg ismerőssel találkoztam. A legfittebb lányokkal mentem és szuper jól éreztük magunkat szokás szerint.:)

Voltam egy régi kedves tanárom Betti, Cardio Dance óráján, ahol sok régi ismerős, velem együtt végezett aerobik edzővel találkoztam.:) Majd innen siettem Borsos Peti Cardio Kick-box órájára, ami szokás szerintem eszméletlen volt. Utána pont odaértem Almásy Csilla SpinalDance (gerinctréning) órájára, ami a nap folyamán a legjobban tetszett nekem. Csilla példaképem, jövőre 2 továbbképzésére is menni fogok hozzá. Ezután pihentünk egyet, majd Afrodance-re mentünk, szokásos nevetés és állati koreo. Ezután pedig szaladtam a dinamikus jógára, szintén Csillához, ahol nem szégyellem, meghaltam. Nagyon sokat kell még ezt nekem gyakorolnom, de a kihívást mindig is szerettem.:))

Mondhatom, a tegnapi nap a tánc, gerinctréning és a cardio jegyében telt.:)Kisfilm (katt!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése