“A cél maradjon a cél!”☝🏻






Miért ezzel a címmel/mondattal kezdem? Mert ez volt az egyik olyan mondat, ami nagyon megfogott a szombati konferencián és annak a személynek az előadása, aki ezt mondta. Róla később.


Összesen 10 előadást hallgatunk meg a barátnőmmel, aki szintén edző, és szintén Noémi. Fantasztikus szakemberek voltak jelen. Óriási tudással, hozzáértéssel.👍🏻


Csodás volt hallgatni Papp Károlyt a “nagy intenzitású edzésekről”. Magam is tartok magas intenzitású edzéseket, régi vendégeknek, akiknek úgy gondolom már lehet. Mert bizony ez az előadásból is egyértelműen kiderül, hogy nem mindegy   kinek, meddig és főleg mennyit tartunk egy ilyen mozgásformából. Itt is (ahogy valójában a sport minden területén) mennyire fontosak az alapok és azok szabályos, megfelelő kivitelezése és alkalmazása.  



Utána következett Takacs Kinga, “Bemelegítés 3 dimenzióban” című előadása. Itt egy kicsit boldoggá tett a tudat, hogy én ilyen módon melegítem be a csapatot Gerincen és Yogan is alkalmazzuk ezeket a mozdulatsorokat. Most főleg fogom és jó tudni, hogy amit csinálok megállja a helyét.



“Magaslati edzés, légzés” előadás is nagyszerű volt, Lakatos Péter tökéletesen el tudta magyarázni mi és hogy mérhető, mit érdemes figyelni, meddig érdemes ilyen edzéseket végezni, hogy annak legyen haszna és értelme. Illesztési hiba c. könyvét már megrendeltem, alig várom, hogy elolvassam.



Fülöp tanár úr előadását (Fülöp Tibor) nagyon vártam és nem csalódtam…elsősorban állóképességi sportolók sportágspecifikus teljesítménydiagnosztikájával, valamint személyre szabott edzéstervezéssel foglalkozik. A Testnevelési Egyetemen a kerékpáros edzőképzés szakvezetője. Élmény volt hallgatni, nagyszerű humora van, nagyon ért ahhoz amit csinál. Laktát teszt méréseket is mutatott és el is magyarázta annak értékelését. 



“A cél maradjon a cél!” Az én egyik személyes kedvencem nem mást, mint Stefanovics József, a Key to Smart Gymnastics alapítója! 


Végzettségeit tekintve:

  • Karate Edző 2004 (Testnevlési Egyetem továbbképző intézete)
  • Shinkyokushin Karate 5.dan 2017
  • Alapozó mozgásterapeuta 2004 (Dr. Marton Dévényi Éva)
  • Strongforst Kettlebell Team Leader 2012
  • Ck- FMS szakember  2012
  • G Flex Oktató 2012
  • DNS I. képzés 2017
  • PWRON társ tulajdonos, tréner 2016
  • Kaatsu specialista 2016
  • DNS II. képzés 2018
  • Oxygen Advantage képzés 2019
  • Branch Chiefi kinevezés a WKO Shinkyokushintól Japánból 2020


Olyan tudással és tapasztalattal rendelkező szakember, mint amilyet keveset ismerek!🙏🏻 Tudom és igaz, hogy sok jó szakember van (úgy gondolom többségük jelen is volt ezen a kongresszuson), azonban aki így tud beszélni, előadni és magyarázni… olyan már kevés. “Idegrendszeri érés, mozgásfejlődés és a sport kapcsolta” előadása lehengerlő volt.💙 Hamarosan egy képzésen is ott a helyem, ez nem is kérdés. 





Volt egy sporttáplálkozási előadás is, arról külön bejegyzésben, holnap írok nektek!☺️


Finom es egészséges volt az ebédünk is…Siófokon mi más is lehetett volna, mint hekk!😆

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény