Érte/miatta kezdtem el…


Aki régen is olvasta a blogot, pontosan tudja, de aki most csatlakozott nem biztos. Én anno 12 éve Amira miatt szerettem volna lefogyni…❤️

Mondhatnám ennyi év távlatából, hogy más miatt (egészségem) de ez nem lenne igaz. Az első számú “szempont” az volt, hogy a kislányom mire akkora lesz, hogy “emlékei” legyenek rólam már egy egészséges, magával foglalkozó, magára adó anyukát kapjon, mert így fogok tudni jó példaként előtte állni. 

Akkor ennyi volt a cél, aztán ahogy mentek le a kilók, és elkezdtem foglalkozni ezzel azt egésszel (étkezés, mozgás, életmód) már fontos szempont lett az egészség is és hogy a következő gyermekemet már ne túlsúllyal kezdjem el vállalni, végig tudjak mozogni, stb. 

De, aki miatt első sorban végig tudtam csinálni, aki erősített ebben és azóta is…nem csak a kislányom, de a legjobb barátnőm is, ő Amira!❤️

“Az anya és lánya élete örökre összekapcsolódik. A lány az anyja vére, amely életét és erejét adja. Az anya a lánya gerincje, amely támogatja őt, és nehéz időkben tartja magasan. "

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény