Kezdek végre hinni magamban...

Nem történt semmi, csak kisütött a napocska, és sikerült felül kerekednek a rendetlenségen itthon...már majdnem kész vagyok és még főztem is Apának milánóit.

Nekem leves lesz ma az ebéd. Ma (mostantól) szeretnék 1300 alatt maradni mindenképpen. Sztem menni fog, mert eddig 300 kcal ettem, a leves kb 240 kcal....ugyhogy meglesz.:)

Este torna, mert most, hogy Ama aludt inkább megcsináltam mindent..lassan kell a Drágaság...akkor vele szeretnék foglalkozni:)

Sétálunk egy nagyot, és veszünk ajcsit a Keri lányomnak, mert holnap lesz a drága neve napja.)))

Na szóval a centik jól lementek hála égnek....ha vasárnapig lemennék 82 kg-ra akkor meglenne a havi 4 kg megint...az olyan jó lenne:) Tudjátok milyen érzés lassan 3 hónap után leírni ezt a számot: 82..már csak 1 kg...és 82....FANTASZTIKUS:))

m%R-beautiful
imikimi - sharing creativity

Mikor ráállok a mérlegre és már nem is látom a kezdeti súlyomat annyira elforgott már vissza felé:))))

Méri majd csak 3 nap múlva fogok, mert női gondjaim vannak, és kár lenne... mert ilyenkor úgy is többet mutat a mérlegecske!

Szóval remélem tartom a megszokott ütemet, h ezt a hetet 82 kg zárom...nagyon boldog leszek, és ha sikerül ezt tartanom, akkor anyósom 50. szülinapjára ami október 18, addigra már 7-el kezdődik....remélem olyan 78 körül lehetek....és Ádus szülinapjára november 18 pedig már 75 alatt leszek:))) Jajj de jó lenne.)))

Belegondolok voltak nagyon nehéz és kemény időszakok, de azt hiszem elmondhatom hogy a 8-al kezdődött elég hamar átnyomtam...mind felfelé (terhesen hamar szaladt:) mind lefelé....de a legjobb h sokáig 9 es sem kezdődött...az nagyon fájt nekem. Most mióta 85 alatt vagyok, már kezdek helyre jönni lelkileg. De majd ha 7-el....akkor lesz az igazi: és elmondhatom megtettem amit tudtam, hogy Ami baba csodaszép Anyukája lehessek:)

Na de ne beszéljek már ugy mintha elértem volna a célom, az még barátok közt is 13 kg....de már 10 kg és ott leszek ahol lenni szeretnék, és lennem is kell ilyen fiatalon:)

ELŐRE TOVÁBB A CÉL FELÉ, HARCOLJUNK MEG ÉRTE, MERT AMIÉRT MEGHARCOLUNK AZ A MIÉNK ÉS SENKI NEM VEHETI EL TŐLÜNK!!!!!!

Megjegyzések

  1. Nekem ez a kedvenc képem rólad.Tudom ,hogy itt még volt jó pár fölös kilód,de valahogy itt hihetetlenül összhangban vagy,nagyon szép az arcod jó a ruhád ,és a kisugárzásod.:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény