Az élet nagyon nehéz...

Ma nagyon rossz hírt kaptam, vagyis inkább a Nővérem. Nem fejteném ki, elég nehéz így is nekik, nem hogy még valaki erről a blogján irogasson is. Ehhez nincs jogom, és tiszteletből sem!

Csak annyit mondok mindenkinek...éljetek boldogan, szeressétek nagyon egymást, éljetek meg minden pillanattot boldogan, amit együtt élhettek meg, amig az élet ezt engedi nektek!!!!

Ne törödjetek mással, minden más mulandó, a szépség, a fiatalság....de a család, az egészség, a szeretet nem!!!!!

Én jövőhéten elmegyek a háziorvoshoz Ádussal beutalóért, csináltatni fogunk mind a ketten, egy teljes vér és vizelet vizsgálatot. Nagyon régen voltam ilyenen, és 34 kg után, nem is baj, ha kicsit megnéztem mindenem rendben van-e??? És megyünk tüdőszűrésre is. Ott is nagyon régen voltam már. És aki nem jár, igenis Lányok menjetek rákszűrésre, évente 1-szer...én 14 éves korom óta, évente járok. FONTOS! Utálod? Én is, de nem érdekes, kell és kész...

Az, hogy figyelünk magunkra és foglalkozunk magunkkal, nem csak a diéta és a mozgás, hanem minden más is. Mert vannak dolgok amit mi nem látunk, és nem figyelünk. Vigyázzunk magunkra, de ami adott, és amire van lehetőség (vigyálatok, sb) igenis végeztessük el!!!

Megjegyzések

  1. Nono remélem nem "nagy" a baj.Bár tudom a kis baj is baj!
    Erőt és egészséget kívánok nektek!!! ♥

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény