Hamar eltelt...

Azon kevés emberek közé tartozom, akik szeretik a Húsvétot. Főleg, azért mert ilyenkor együtt a család, és ez nekem nagyon sokat jelent. :)))

Ma már jobb Kislány voltam délután már nem ettem édességet és ma 4 óra óta nem ettem, bár akkor belaktam rendesen. :)) De azóta csak ittam és nem is eszek ma már.

Holnap kis édesség "ürítés" vagyis No édesség, és ebédre natur husi lesz, salátával:)))) Pici tisztulás a húsvéti sütikék és nasik után. :)))

Ma lenyomtam az RR Kismama 1 trim 20 percet, a délutáni alvásidőben:) Holnap sztem nem lesz cardió, ugyhogy megint Réka Add Önmagad talaj...sztem szerdán cardió és cs-p megint Réka. Egyik nap Igényesnők talaj, másik nap pedig comb. Hétvégén pedig általában a Kismama torna, ami nem elítélendő, mert nem könnyű...nagyon jó comb, fenék, csipő és vádli:)))) Meg én utána szoktam hasazni is egy kicsit! :))

Reggel 65 kg voltam....nagyon boldog vagyok:)) Nagyon szeretem ezt a súlyt és nagyon jó érzés már tartani ezt a 65-66 kg-t 2 hónapja! :))) Én úgy érzem, persze oda kell figyelnem a kajára is, de a tornával ki tudom "egyengetni" a kaja okozta "károkat".
Vagyis, ehetek, de mozogjak ha tehetem minden nap! :)

És mivel élvezem a tornát és jól esik, sőt hiányzik ha nem tornázok, egyenlőre működik a súlytartás. :)

Meg hozzátartozik az igazsághoz, hogy a nagyon édes, nagyon zsíros, olajos stb cuccokat nem is tudom már megenni. Pl. oldalast, vagy különböző nagyon édes édességek, sütik, öntetek...

HOLNAP FODRÁSZ....Jön velem a Keri Lányom is...lelket önt majd belém, mert le szeretném vágatni, csak nehogy meginogjak. De miért is tenném?? 25 éves vagyok, megnő még ha nem tetszene, és kis változás igenis KELL!!!

Húsvét napján készült rólunk ez a kép. :))) Édes Tündérkém már 1 éves elmúlt...tavaly ilyenkor olyan Picike volt még! :))) Én pedig jól érzem magam a bőrömben. Kell még a torna, kell még feszesednem, alakulnom, de boldog vagyok!:)))


me
imikimi - sharing creativity

Megjegyzések

  1. Olyan gyönyörűek vagytok!!! Nem találok szavakat...

    VálaszTörlés
  2. Hűű... ki ez a szexi anyuka a gyönyörű kislánnyal?????? :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi Lányok:)))))))

    Olyan tündérek vagytok:))) nagyon jól esik:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény