2010. április 8., csütörtök

Kicsit mérges vagyok magamra...

Mióta lefogytam először jutott eszembe ez a dolog, de azóta mérges is vagyok.

Tegnap azon filóztam mi lesz ha visszahízok, majd visszagondolok milyen jó is volt 64-65 kg lenni...stb. És belemélyedtem ezekbe a gondolatokba és utána olyan rossz volt. :(

Igen, nagy igazság, minden fejben dől el. :(( És ÉN NEM FOGOK VISSZAHÍZNI!!!

De látjátok sokszor beszéltünk már a gondolatokról, és igenis befolyásolni kell őket, agyban kell eldőlnie mindennek, nem szabad, h "buta" gondolatok irányítsanak minket.

Ma rossz voltam, ebédre a rántott hus, Vendégsébe (szuper volt!:D) 1 szelet brownie...ma sok volt, ma már csak virslit eszek és kefirt!

Szóval lányok, nem könnyű... se lefogyni, se megtartani, de erősek vagyunk és küzdünk!:)

2 megjegyzés:

 1. Szio drága!
  Figyelj...persze, hogy majd vissza fogsz hízni egy kicsit a 65-ről! Majd ha jön a második babuci!
  Előbb biztos, hogy nem fogsz te mondjuk 67 fölé menni, mert nagyon ügyesen, tudatosan étkezel, rendszeresen tornázol és méretkezel! Egyszerűen addig nincs lehetőséged visszahízni, hisz ha kicsit sokat eszel, másnap bekeményítesz és visszafogod magad.
  Hidd el, ez egy tökéletes és egészséges módszer!
  Nagyon jól csinálod!
  És majd ha eljön a második babucinak az ideje, én biztos vagyok benne, hogy akkor is már sokkal tudatosabb leszel, mint Amival és odafigyelsz a kajákra és mozogni fogsz amíg jól esik, és akkor meglátod csak pár kiló fog felszaladni, amit majd szülés/szoptatás után gyorsan ledobsz! Én bízom benned és a módszeredben nagyon! Hát bízz te is magadban!
  Sok puszi :-*
  Kinga

  VálaszTörlés
 2. Köszi drága KIngám!:))) Puszillak sokszor!!!

  VálaszTörlés