Köszönöm!!:)))

Olyan drágák vagytok, hogy ennyien írtatok nekem, hogy jó lett a hajam :))



Olyan jól érzem magam, olyan jó kedvem volt ma, annyira jól esett egy kis változtatás, egy új frizura, egy kis megújulás!

Nagyon boldog vagyok!:))))) Belenézek a tükörbe és látok egy csajt, aki kivirult....olyan jó!:)

Ma délután játszóházban voltunk, aztán mekiben (csak 2 csirkefalatot és egy kis krumpli felét ettem) aztán kézilabda meccsen. F8-kor értünk haza...szuper délután volt! :)



Vacsiznom már nem kellett volna, de hogy holnap ne kelljen kidobnom megettem 4 (2 egész) töltött tojást, zöldséggel, fél zsemlével. Jól esett. :)

Holnap jó kis cardió este...mivel nem tornázok alvás időben, gy akkor Ádus kérésére rántott husit gyártok. :)))



Ma ügyike voltam, bár tény az ebéd mákos tészta volt, de édességet külön (csoki, fagyi) nem ettem. :))))

FONTOS!

Közeleg a fogyis tali....tény még 1 hónap..de már csak 1 hónap!!! Úgy várom!!!:)))

Sokan írtátok, nem egyszerű, mert a Gyermeket is hoznátok, ha nem baj. Nos, úgy döntöttem, ha már szabadban leszünk, stb, akkor én is viszem Amit, de mivel mindenkivel szeretnék beszélgetni, közösen is sok mindent átbeszélni, ezért jön Ádus is, Ő addig vigyáz Amira:) Jöjjenek az Apukák is (biztos sok ilyen tündér Férj van, mint Ádus:) És addig Ők Babáznak!:)))

Nekem ilyesmi is eszembe jutott, mint közös torna! :) Ha benne vagytok, írjátok meg. :))) Természetesen, mindenki élmény beszámolója fontos és tanulságos lenne nekünk:)))

Nagyon várom a talit, az időpont fix és elvileg a hely is...bár úgy hallottam a Margit híd felől le van árva a Sziget, csak az Árpád-híd felőle lehet megközelíteni, de ennek még utána nézek.:)

Mindenkinek csodaszép estét!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény