Szombat!! :)

Csak kár, hogy elmúlt a nyár....ma már hideg van!:(



Tegnap lehet félreérthető votam...nem nekünk van bajunk (Hála istennek) és nem is családunk belül (Hála Istnennek), hanem egy Ismerősnek...! Bízunk a felépülésében!



Tegnap nem tornáztam végül, de elmentem bringázni Amival és kétszer is voltunk sétálni!

De ma bepótoltam. Most tornáztam a RR 2009 comb (szalagos részt csináltam meg) 10 percet, és a 2009 popsi 20p részt. Elfáradtam nagyon, de jól esett!:)))


MÁS! 1,5 éve vágytunk egy új tévére...már tudtuk milyet szeretnék stb...és tegnap megvettük!!:DDD Ma, ahogy tornáztam Rékával, vicces volt, hogy majd akkor a képen mint én!!:) DE!!!! Vissza kell vinnünk, mert mikor hangot váltunk akkor adót vált és fordítva is, és néha mikor ki akarjuk kapcsolni is adót vált...meg ilyesmi. Mérges vagyok nagyon, régóta szerettünk volna ezt tv-t...dehát ez sem sikerül egyszerűen!:(



Ama picit nyűgős ma, de érthető, jön a hideg. SAJNOS!!! Voltunk kint, szét fagytunk, de azért ma még kimegyünk! Ha hideg van ha nem, kell a friss levegő!:D




Reggelire mákos kalácsot ettem....finom volt. Ebédre csípős csirke csíkokat fogok végül (ez a töltött kápi már soha nem készül el!:)) salátával.:) vacsim pedig roston sült máj lesz, dinsztelt kápival (Anya hoz nekem:)))



Reggel 65 kg voltam...több víz..stb. 64-65 kg-ra álltam át 65-66-ról, de itt is csuda jól érzem magam. Bár már nem akartam lejebb menni, de itt is szuper jó lennem.:))) Mondtam én majd a testem beállítja.:)



Sztem holnap is tornázok, mert tegnap nem kívántam (örülök is h nem erőltettem magamra, kellett az az 1 nap pihi!)de ma nagyon jól esett....sztem holnap a Kismama 1trim fogom, mert nagyon szeretem hogy abban van combfeszítőizom gyakorlat és vádli.:)


Mindenkinek kellemes és csodaszép hétvégét!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény