Csodaszép napot!!:)

Nekem nagyon jó napom van! Ma is...:)

Spinningre mentem 8:30-ra éésssssssssssssssss valami csúcs volt...végig bírtam már...és annyira élveztem, szakadt rólam a víz és csak tekertem, tekertem...ez a Csaj egy csoda, imádok vele edzeni. Húz-tol-tapos...mindig ezt mondja és a zene az valami szenzációs, repülsz a zenével, és nem gondolkozol. Én erre annyira rákattantam, hogy ha lejár a bérletem, csak spinning bérletet fogok venni és heti 2 szer járni fogok...kedd-szombat. A többi napon, pedig Réka itthon!:)

Most ráálltam, hogy 1-2 "részre" gyúrok rá Rékával, vagyis 30-40 perc, az egyik mindig comb 20 perc, vagy fenék 20 perc, a másik 10-20 perc (attól függ mennyi időm van) has. Most nem az Add Önmagad-ok, hanem a Réka 2008-2009 20 percesek megint a nyerők nálam!:) Jövőhéten egyik nap fogok pilatesezni is, arra is szüksége van a testnek, a nyújtásra, mély izmok erősítésre, Ádus megszerezte nekem a
Dallos Ágnes: Pilates-t...:)

Szóval szuper napom van, itt pihenek, Ama alszik és Apa valami istenit főz...titok, hogy mit de az illata...!:))

Aztán délután együtt leszünk és este Ritussal (csajos este) megyünk az Operett színházba a Rebeca-ra!:)))) Alig várom!:)))) Ápukák vigyáznak a Gyerekekre....Tündérek!:))

Tegnap este össze eszegettem minden vackot...kezdtem a Ritus, Keri Lányomnak sütött isteni mákos piskótájával, majd popcorn, pici pizza is csúszott!:( Nem is voltam jól, a gyomrom is fájt. Ma eddig 1 málnás joghurtot ettem, Spinning előtt még nem voltam éhes, most pedig már várom az ebédet!:)))

Mindenkinek hasonlóan csodás napot kívánok!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény