Hogy is mondjam...

...nagyon el vagyok kényeztetve!:) Apa készíti a vacsit, házi sajtos-tejfölös lángos...ajjajj nagy a baj!:DDDD

Ma csináltam magamról pár bikinis képet...és van még dolgom nagyon is, főleg has tájékon. Még mindig nem az igazi. Így most saját magamon tesztelni fogok valamit. Nem nagy dolgot!

Nem mást, mint, hogy minden nap csinálok hasizom gyakorlatot. Attól függetlenül, hogy aznap mi az edzésterv, fogok csinálni eleinte 100, később 200 hasprést. Ma lemértem a köldök alatt kb 5 cm-vel mekkora a hasrészem (nekem ott maradt meg) és 1 hónap múlva megmérem megint. Arra vagyok kíváncsi, hogy koncentráltan mozogva, de ugyanazzal a gyakorlattal milyen hatás érhető el. Csak hasprést csinálok, ez fontos, semmilyen másfajta gyakorlatot! Normál ütemben, oda figyelve, fejet felemelve, állam és a mellkasom közé beférjen az öklöm, kezem fejem alatt, könyököm szépen hátra feszítve. Szóval amennyire lehet, megfelelően fogom végrehajtani.

Hiszek benne, hogy a mozgás a lényeg. Nem az, hogy mindent csináljunk, hanem, hogy egy valamit, de azt rendszeresen. Aztán lehet nem fog semmit érni, a napi 100, majd később 200 felülés...meglátjuk! Akkor a következő hónapban már 300-at fogok és nem csak prést!:)) Szerintem prés is teljesen átmozgatja a hasat, ha azt megfelelően hajtjuk végre!

Szóval, most ez a legújabb tervem!:))

Aham, akkor ebből kérnék szépen....:))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény