Szerintem mindenki imádja, én legalábbis nagyon.:) De ugye a rizs elég kemény ch bomba...így gondoltam megpróbálom az egészségesebb verzióját...így készült el kis konyhámban a Zabkoch.:) Hozzávalók: - 25 dkg aprószemű zabpehely - 5 tojás - 1 liter tej - 1 dl víz - ízlés szerint citromhéj - 3 evk. eritrit - 1 evk. vanília aroma Öntet: - ízlés szerint, én xilites baracklekvárral tálaltam Elkészítés: A zabpelyhet, tejet, vizet, citromhéjat, eritritet és a vanília aromát tedd fel egy lábasba alacsony fokozaton. Nagyon fontos, hamar összeáll, (mint a zabkása is) ezért maradj mellette, nehogy leégjen, kevergesd sűrűn. Ha megfőtt, hagyd hűlni, addig keverd ki a tojások sárgáját egy kis eritrittel (1 tk.) és óvatosan keverd a langyos, megpuhult masszához. A tojások fehérjéből verj kemény habot és óvatosan forgasd a többi hozzávalóhoz. Ezután nincs más dolgod, mint egy sütőpapírral kibélelt tepsibe beleönteni a kapo...
Kedves Nonó!
VálaszTörlésÉn már egyszer fogytam 30 kilót hasonló módszerrel, de sajnos két terhesség után megint 98 kg vagyok. A te példád erőt ad és azt hiszem újra belefogok. Te szoptattál még mikor fogyózni kezdtél? Nem volt gond?
Zsuzsa
Nono fantasztikus amit elértél csak íg tovább, imádlak Tündi :-))SSSSSSZupi lett a riport nagyon büszke lehetsz magadra
VálaszTörlésNonó régóta olvaslak, akkor is szuper voltál már a szememben ;) Szerintem baromi jó lett a Tv-s anyag! És igazad van: fejben dől el, sehol máshol. Sajnos nálam még nem kattant át, de hiszem hogy nem véletlen találtam rád pár hónapja, és ha nekilendülök, te fogsz erőt adni! :)
VálaszTörlésNem látom itt az email címed, szeretnék írni neked valami izgiről :) dobj nekem egy mélt kérlek és akkor tudok válaszolni.
címem: ribizlifoto (kukac) gmail (pont) com
köszi! további szépséges napokat! K.
Halihó!:)))
VálaszTörlésZsuzsa már nem szoptattam, sajna csak 3 hónapig volt tejcim, utána álltam neki.
Tünde, köszönöm!:)))
Kata megy a mail!:))) És kösziii!:))