Éljen!:)

Fent van a táblázat...nagyon sokan vannak a Lányok!!! 94-en!!!:)))

Nagyon büszke vagyok mindenkire aki jelentkezett, mert megtette az első lépést az álma felé és el is éritek... mindannyian ebben biztos vagyok!:))))

Kérek mindenkit nézze meg a táblát, sok adatot vittem fel, lehet elütöttem valamit...kérem mindenki nézze meg a sajátját és ha rontottam, jelezze. Köszönöm!:)

Vettem magamnak B komplex tablettát és szedjük Ádussal. Remélem ettől jobban leszek, tény nem szédülök és nem fáj a fejem....minden fejben dől el..ez is. Nem hiába mondják egyes gyógyszerek csak vitaminok, de azzal hogy szeded és azt mondod magadnak meg kell "gyógyulnod" hisz gyógyszert szedsz rá, elhiszed és meggyógyulsz...ez ilyen. Na, ilyen a fogyás is!

Tegnap írt nekem Sziszi levelet....olyan érdekes dolgokat írt.

Ezt írta nekem, remélem nem haragszik, hogy leírom, de nekem sokat jelent és igaz:

...te úgy gondolkozol, hogy : eszem-hízom tőle-nem baj, letornázom.

változtasd meg ezt erre: eszem-nem hízom, tudom, hogy nem hízom.
Próbáld ki, és ha beválik, tanítsd meg a többieknek is. nem fognak visszajönni a kilók.
Én sokszor éjfélkor ettem vagy hajnalban mert akkor volt rá időm és mindig az volt bennem, hogy nem baj ez, mert nem hízom és 1 kg-ot sem híztam vissza.

Amikor beáll a súlyod, úgy fogsz leszokni a mérlegről, hogy érezni fogod milyen mozogni a stabil súlyoddal, milyen így lehajolni, stb...
és ahogy rád fog menni (ha rád megy) néhány kg... egyből megérzed mérleg nélkül is, hogy hoppsz, másabb mozogni, másabb lehajolni, híztam... és utána ráállsz a mérlegre... és tényleg.
de mérleg nélkül tudni fogod.

IGAZA VAN!!!!

Ezt tegnap írta nekem, este 9 kor ettem 1 zsemlét, sonkával mert éhes voltam...azt mondtam ez nem hizlal, hisz éhes vagyok, ennem kell és reggel fél kg-val könnyebb voltam mint tegnap...már csak a mérlegről kell leszoknom.

Köszönöm Sziszi, tökéletesen értem, amit üzensz nekem!:)

Nehéz visszaállni, ezt csak azt tudja aki átélte...így Sziszi is...de menni fog. Rettegek a visszahízástól, de emiatt nem kompenzálhatok egész életemben.

Ez a blog erre van, nem csak arra, hogy leírom, lefogytam és de könnyű. Nem...ez nehéz, előtte, közben és utána is, sok sok munka...de megéri. Megtanít sok mindenre.

Mai torna: RR 2008 comb és vádli..de majd este, utána pedig masszíroztatni megyek, kb. egy éve nem voltam, jól fog esni!:))

Isteni lett az ebéd..vettem Rafinéria kebabot....sütőben sütöttem hozzá krumplit, olaj nélkül..nagyon finom lett.

Ha Ama felkel megyünk bicajozni, majd játszótérre Ritusékkal...aztán már este is van.

Ma este nem leszek, mert megyek pihenni!!!:)))

Szép napot mindenkinek!:)

Megjegyzések

  1. Be lehetne még szállni a versenybe? Későn kapcsolódtam be a dolgokba. Bocsi.

    VálaszTörlés
  2. Teljesen egyetértek Sziszivel.
    Mint ahogy Te is leírtad már sokszor minden fejben dől el. Az is, hogy lefogysz-e. De az is, hogy milyen a viszonyod az étellel. Ha elhiszed, hogy azért kell, hogy az életed jobb legyen és egészséges legyél tőle, akkor úgy is lesz. Ha elhiszed, hogy amit eszel, azt fel is használja a szervezeted, akkor úgy lesz. Nem kezd el raktározni belőle, éppen ezért nem is hízol.
    A gondolataink befolyásolnak mindent. Ezért kell nagyon odafigyelni rájuk. Pozitív gondolkodás a legfontosabb az életben.

    Például nekem hétvégén nem volt lelkiismeretfurdalásom, hogy a lagziban ettem egy csomót, olyat is amit egyébként már régóta nem. Mert tudtam, hogy ha fel is jön pár deka vagy kiló, az le is megy napokon belül. Átmeneti. Nem kell semmit tennem azért, hogy eltűnjön. És így is volt. 2-3 nap múlva már nyoma sem volt. Mert én így gondoltam.
    Ugyanúgy, ahogy tegnap éjsztaka is tudtam, hogy meg kell ennem azt a banánt, később pedig a csokis müzliszeletet. Mert ha ennyire kívánom, akkor kell a szervezetemnek, szükségem van rá, ergo nem fogok tőle hízni. Így 10 dekával kevesebb voltam ma reggel, mint tegnap.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény