2010. szeptember 6., hétfő

Hétfő!!!! Indul a Mandula!

MINDENT BELE CSAJOK!
MA 92-EN ELKEZDTÜK...KÉPESEK VAGYUNK RÁ!!!
Érjétek el az álmotokat!:)))


Nem szeretem a hétfőt, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül!:)))

Tegnap semmihez nem volt kedvem, se erőm. Így a torna elmaradt, de ma pótolni fogom. Szerintem fenék és csípő torna lesz ma Rékával.

Ebéd kész, tökfőzelék. Én nagyon szeretem!:)

Őszinte leszek, nem vagyok a helyzet magaslatán...nagyon fej a fejem hetek óta, előtte soha nem voltam fejfájós.:((( Szédelgek, fájnak az izmaim, gyengének érzem magam. De nem vagyok beteg. És állapotos sem, biztos nem! Utána jártam...

Nem tudom, mi a fene van velem...de jó lenne összekapni magamat. Esetleg valakinek volt ilyen? Nem pár napig, hanem hetekig tartó.

Ma 62,2 voltam reggel...Eddig egy pizzás csigát ettem, fogyisoknak nem vagyok jó példa!:D

Én igyekezni fogok este már csak okosan vacsizni, de napközben azért megeszem amit kívánok.

Ebédem tökfőzelék lesz, tönköly magos zsemlével, a vacsim szerintem virsli abonettel...:)) Uzsira pedig vettem magamnak almát és körtét.

Mindent bele csajok...harcra fel!:)

1 megjegyzés:

  1. Drága Nomi!
    Én pont ilyen fejfájós vagyok, ugyanezekkel a tünetekkel csak nekem sajnos a hányásig fajul el a dolog. Én elmentem a dokihoz, elküldött koponya ct-re és kiderült sajnos egy enyhe migrénem van, amit gyógyszerrel kell kezelni. Szerintem érdemes lenne neked is elmenni a dokihoz. :(( Én még a fejfájásomra a Béres Antifrontot szedem, és nagyon meg vagyok vele elégedve.

    VálaszTörlés