Hihetetlen, hogy mindjárt megint hétvége...

Szaladnak a napok, hetek, hónapok...és az idő miatt vagy nem is tudom miért, de már annyira várom a karácsonyt...havat...imádom!:)))

Kicsit elkanyarodva az életmódtól, bár ez is "életmód", olvastam egy naplóban valamitől, hogy őt megviselte az, hogy a Kicsikéjét császárral hozta világrr. Megértem őt, nagyon szeretett volna természetes úton szülni, mindent elképzelt...sajnos nem lehetett.

Én is visszagondoltam...és engem a császár maga egyáltalán nem viselt meg lelkileg. Jó fájt a sebem, és nehezebben láttam el Amit, mint aki természetesen szült. De nekem egy volt csak fontos, hogy Ami egészséges!:) Ugyan olyan anyának érzem magam, mint aki megszülte a Gyermekét...ugyan úgy imádom és ugyan úgy kötődünk egymáshoz.

Itt jön az életmód...minden nézőpont kérdése...hogy nézed a dolgokat. Én a császárnál csak azt néztem, Ama egészséges, fejlett, csodálatos baba, akit végre láthatok, érinthetek, imádhatok. Nem azt, hogy kiemelték belőlem, nem éreztem azt mikor megszületik, nem tették a mellkasomra, nem tudtam egyből megszoptatni...

Mindent az életben igenis így kell nézni. Muszáj, másként nagyon nehéz. Igenis mindig legyen félig tele az a buta pohár!

A fogyinál is...nem azt nézzük, hogy szenvedünk hónapok óta, és csak 2 kg...hanem igen, tudjuk az utat, amin végig kell mennünk és 2 kg is mekkora eredmény, hisz az a 2 kg mutatja azt, hogy jó amit csinálsz!!!! Csak ki kell tartani!!!

Nem vagyunk egyformák és ezt szerintem tiszteletben kell tartani.

Én nagyon szeretek harcolni, küzdeni...mert miután túl vagyok rajta érzem, hogy megtettem mindent és én magam értem el.

Én egyet tudok, nagyon szerencsés ember vagyok...a családom, az életem...minden olyan amilyenre vágytam. De nekem is meg kell keményen küzdenem dolgokért. Az elmúlt időszakban a súlyom, a lelkem...ezeken mind túl kellett esnem, hogy boldog lehessek.

Soha nem tökéletes az élet...unalmas is lenne ugye, nem?

Én azt mondom, kérhet az ember bármit az aranyhaltól...de ha egyet kívánhat csak ne is gondolkozzon, az az egy az legyen:
Legyen mindig mindig mindig egészséges a családom és én is!:)

Mert közhely, de ha egészség van: minden van!

Ezért vagyok, ezért van a blog. Mert sokan nem érzik annak magukat, a túlsúlyuk vagy akármi más miatt...és mikor egy picit segít a blog...az már nekem óriási öröm!:))

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény