Jajj ez az idő...

Sötét van, borús, hideg...áááá utálni való időjárás.:((

Ma édességet kívánok nagyon, ettem is túró rudit is és az előbb mákos sütit. De úgy vagyok vele belefér, hisz még csak délelőtt van és inkább most, mint este...:)))

A tegnapi masszír szuper volt. Legközelebb azt mondta nyirok masszázsra kell mennem. És! Ő csinál fogyi masszázst is...na nekem az már annyira nem kell. De van egy szuper kréme hozzá és kefe.

Mondta nagyon szép lett a bőröm, meg nem mondaná, hogy 38kg-t fogytam...:) Viszont mutattam a hasamat, ha hajolok a bőr lóg és hát csíkos. És azt mondta, az a krém ami a fogyi masszírra van, az jó a bőrre is és a strikákat is halványítja. Fog adni nekem 2 dl-t és kefét is veszek tőle, minden este kell majd "kefélnem" magam!:)) Vagyis a hasamat!:)

Ez a krém boltban nem kapható, Ő is úgy rendeli nem tudom honnan. Kiváncsi leszek. Persze fogyasztó hatása is van a krémnek, de ha rendbe vágja a pocimat, akkor annyira boldog leszek. Második gyerek után is tudni fogom, mivel hozom rendbe a pocimat (persze torna és étrend mellett). Mert hasizmozok én minden nap vagy másnap, de bőröm nem az igazi a hasamon. Bár a nagyja az szépen visszament, nem panaszokhatok végülis, de ha lehet szebb is, akkor miért ne?

Mai torna: RR Add Önmagad 1 talaj 20 p.

FOGYISOK, MINDENT BELE...TUDOM ROSSZ IDŐ VAN, ÉN IS KÍVÁNÓSABB VAGYOK, DE TARTSATOK KI, ERŐSEK VAGYTOK ÉS NAGYON SZÉPEN HALADTOK!!!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény