Új, Új, Új blog!:)

MEGINT ÚJULT A BLOG...ÉS AZT HISZEM MEGTALÁLTAM AMIT KERESTEM, EZ MOST MARAD!:))

REMÉLEM NEKTEK IS ÚGY TETSZIK, MINT NEKEM!:)

Megjegyzések

  1. szia Nono! Örömmel olvasom a blogodat, olyannyira, hogy pár hete ismét kedvet kaptam a fogyáshoz. A gond az, hogy ISMÉT. Január másodikán kezdtem neki az életmódváltásnak, sportolással egybe kötve. Fél év alatt igen szép eredményeket értem el, de aztán jött a nyár, én pedig nagyon ellustultam, illetve nem figyeltem oda az étkezésemre sem. Alapvetően nem eszem egészségtelen ételeket, inkább a mennyiséggel van a gond. Megfogadtam, hogy ősszel újra kezdem, három hete hozzá is fogtam, de sajnos már a múlt héten abba a hibába estem, hogy na, egy kis nasi, meki, rántott husi stb. belefér. Sajnos hasra hízós típus vagyok, így a nehezen elért eredmény hamar eltűnik :( Nincs rajtam sok felesleg (10kg), de sajnos többségében a hasamon van, és én nagyon szeretnék 6 év után is tetszeni a páromnak. Nagyon szeretek edzőterembe járni step aerobikozni, alakformálni, de jelenleg időm nincs elmenni, itthon pedig mindig el mismásolom a tornát...Bárcsak annyi kitartásom lenne, mint neked! Akkor nem kellene fél évente újra kezdenem. Pedig még abban is szerencsés vagyok, hogy a 59 kg vagyok, vagyis csak 10 kg-tól kellene megszabadulnom, hogy ismét olyan kis formás legyek, mint 6 évvel ezelőtt.
    Mindenesetre gratulálok a sikereidre, csak így tovább :)
    (mikor lesz legközelebb fogyi verseny? szívesen jelentkeznék. Sajnos erről lemaradtam, pedig biztosan motiválna egy ilyen akció :))
    Alexa

    VálaszTörlés
  2. Szia Alexa...ha neked nem gond, még most is beszállhatsz, szívesen felviszem az adataidat!:)))

    VálaszTörlés
  3. Kedves Noémi!
    Így csendes szemlélőként, már régóta olvaslak (hoxán, itt).Az állandó fogyókúrázók táborát népesítem.Nekem 8-10kg feleslegem van, ami 1-2 éve nőtt hozzám, és nagyon ragaszkodik a testemhez.
    Gratulálni szeretnék az elért sikereidhez,tényleg le a kalappal előtted!Sajnos, nekem még eddig nem volt ekkora kitartásom, hogy véghez vigyem a célom, és lefogyjak, mindig találtam kifogást, hogy miért nincs időm tornázni (gyerek, háztartás).Tudom, hogy ez nem kifogás, a baj bennem van, hisz neked is van gyermeked,a háztartásod sem hanyagolod el, mégis van időd magadra is.Csak akarat kérdése.
    Nem is szaporítom tovább a szót, csak ez már kikívánkozott belőlem, mert régóta tervezem, hogy írok pár sort.Továbbra is olvasni foglak,sokat tanulok Tőled, és tudom, hogy előbb vagy utóbb sikerül is megszabadulnom ettől a pár csúnya kilótól nekem is.
    Sok boldogságot kívánok Neked, és a Családodnak!
    Üdvözlettel: Oláh Enikő

    VálaszTörlés
  4. Szia Nono! Az nagyon szuper lenne! meg vannak a három héttel ezelőtti adataim, valamint az e heti adatok. Hova tudom küldeni?
    Nagyon köszönöm a lehetőséget, veletek biztosan sikerülni fog karácsonyra leadni a felesleges kilóimat :)
    Alexa

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény