Kedd...nem esik, nem esik!:)))

Végre elállt az eső. Tegnap már tisztára megörültem a sötétség és a bezártság miatt.

Ma n8 kor keltünk...ilyen még nem volt.:))) Ama is este 8 után feküdt mondjuk...lehet ezt bevezetjük.:) Bár így picit össze kellett szednem magam. Séta reggel, Update bolt, majd bevásárolni és úgy haza. Aztán két gyerek nálam, így takarítottam ki, porszívóztam és vasaltam vagy 100 ruhát esküszöm!:)

Előkészítettem az ebédet, amit most a torna után meg is csinálok, isteni gyros lesz!:))

Vettem a Norbi boltba szokásos: Norbi rudi (drágább lett:(, táblás csoki, és sajtos tallért és mellé 1 diós és egy meggyes-mások bejglit.
Persze még melegen meg is kóstoltam.
A diósnak nekem pici mellékíze van, de a meggyes nagyon ízlik.:)
A kedvenc pékárum továbbra is a kakaós csigájuk.

Mikor megsütöttem őket (fagyasztva vettem):



Ma eddig Update-ztem.
Reggel: 1 kakaós csiga (picike), tízórai: 1 rudi és pici kóstolás mind a két bejgliből. Valami biztos van abban, amit a Norbi mond, hogy nincs benne cukor, nem emeli meg az inzulin szintet, így nem késztet arra, hogy még egyél még egyél. Konkrétan f12-12 mindig ebédelek, mert hiába a reggeli és a tízórai már éhes vagyok. Most 1 óra és még mindig tele vagyok....pedig alig ettem.

De nekem még mindig drága az Update. A felvágottak is...Ennek ellenére finom és hatásos, ez tény. És biztos igaz, hogy más sok vacak egészségtelenre is elköltesz ennyit, ha összeszámolod...de akkor is!:(

Mai torna: 2009 Réka 2009 csípő-popsi és Magazin kar gyakorlatok...a karom még mindig remeg....de nagyon jól esett.:D Holnap 2009 comb és a Magazin alapján hasizom!

Na, megyek sütni a husit, mert bár én egyenlőre tele vagyok, de jön haza Ádus ebédelni és Ő viszont éhes már!:)

Csodás napot!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény