2011! A MI ÉVÜNK!

A mi évünk. a te éves...mindenki éve!:) Érzem, minden értelemben szuper év lesz!

Pozitív ember vagyok. Minden évben vannak céljaink, amiket eddig elértünk. Vannak köztük kisebb és nagyobb vágyak. De a legfontosabb mindig ott van közöttük, a boldogságunk és egészségünk!

2010-ben rengeteg boldogság ért minket, többek között kisbabából lett egy Kislányunk...aki igazi locsifecsi Hercegnő, okos és imádnivaló. Sok közös szépséges pillanatot mondhatunk magunkénak.

Szilveszterkor nem megfogadtam, hanem megköszöntem mindent. Mindent, amit megkaphattunk.

És akkor, (mivel ez egy életmód blog.:) most hogy 2011-be léptünk, tegyük a szívünkre a kezünket. Elégedettek vagyunk magunkkal? A testünkkel, a lelkünkkel?

Az emberek nagy százaléka soha nem elégedett. Én sem, ez természetes...de teszünk azért, hogy elégedettebbek legyünk!:)

Ma vasárnap van...fogyi versenyt nem kezdünk, csak picit alapozunk.

Kezdésnek este szendvics és nasi helyett együnk kefirt, abonettet, felvágottal és salátával. Holnaptól az édesség mennyiségünket felezzük meg és próbá
ljunk meg több folyadékot fogyasztani.
Már ezzel teszünk az egészségünk

ért.:))

Én is így teszek. Mai ebédem is grill husi volt, salátával. Délután gyümölcs este kefir.:) Kicsit szabaduljunk meg a méreganyagoktól.

Fontos a mozgás, de nem kell egyből 60 percet ugrálni. Napi 20 perc bőven elég, ha heti 3-4 edzés fér bele, akkor is 30-40 perc is jelentős változás lesz már. Nem az a fontos, hogy elkezdj mozogni és beleszakad, vagy megutáld pár hét alatt. Hanem, hogy szeresd, az életed része legyen az állandó, napi sport!:)))

Új év, új élet!:)))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény