6 hetesek lettünk!:)


Voltam labor vizsgálatokon, szerencsém volt, neki nem volt előttem, hamar végeztem f7 kor indultam Pestre és 9-re itthon voltam.:)

Viszont reggel se reggeli, se kávé...így alig éltem és majd meg fagytam. De vérvétel után ittam egy tejeskávét és ettem egy melegszendvicset, rögtön jobban lettem.:))

Ma semmi dolgom itthon. Anyának szülinapja van, neki készítettünk Amival, Vaníliás-túrókrém tortát.:) Már kész van.:) Anya főzi az Ünnepi ebédet, dinsztelt káposztát és roston csirkecombot süt (diétáznak Anyuék, így jó mert az ünnepi menü lightos.:).:) Így ma főznöm sem Kell.:)

Amici nemsokára alszik, azt hiszem én is vele tartok.:)

Tegnap este még ettem tk. zsemlét, sonkával, füstölt sajttal, paprikával és 1 Norbi túró rudit. Hát van étvágyam, mondanom sem kell. Még egy zsemlét meg tudtam volna enni....de nem szabad.

Nincs cél, hogy na én akkor 10 kg-t hízok...felesleges ezt meghatározni, minden terhesség más és más. Amival 16 kg jött fel úgy, nem voltam kívános, fele ilyen jóízűen nem esett az étel, most minden falat egy élmény.:) Viszont akkor nem tornáztam és nem figyeltem oda arra mit eszek.

Arra figyelek, hogy tk. pékárút fogyasszak, illetve minden nap egyek zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket, ha lehet édességet kerüljem. 3 óránként eszek, próbálok normál adagokat.

Ma 6 hetesen a súlyom változatlan: 60,1 kg. Nagyon boldog lennék, ha 12 hetesen a mérleg 61 kg-nál nem mutatna többet, de ezt majd meglátjuk.:)

Ma nincs torna. Tegnap volt és majd holnap. Ma teljes pihi nap van és este színház.:)))

Mindenkinek csodás napot!:)

Ha valaki szeretne mosolyogni egy jót, olvassa el az Amis, tesós blogot is.:)))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény