Kedves versenyzők!

Pufóka levele:

Az elmúlt hetek eredményeivel lemaradtam sajnos, így szeretném először is ezeket pótolni:

71 versenyző 6. heti eredményei a következők: összesen 14,4kg ment le 13 versenyzőről (azért csak 13 mivel 5ön híztak pár dekát, 47en nem küldtek adatot és 6on stagnálnak) és a 6 hét alatt összesen 191 kiló feleslegtől szabadultunk meg közösen!!!

A 6. héten muszuka fogyta a legtöbbet (-3,5 kilót).

Összességében Pretty Green Eyes fogyta a legtöbbet a 6 hét alatt kilóban (-8,4kg) és százalékban (-10,04%), BMI változásban viszont Szilvi vezet (2,65 BMI változás).
Nagy gratula mindenkinek!

71 versenyző 7. heti eredményei a következők: összesen 8,5kg ment le 8 versenyzőről (azért csak 8 mivel 3an híztak pár dekát, 54en nem küldtek adatot és 6on stagnálnak) és a 7 hét alatt összesen 198,3 kiló feleslegtől szabadultunk meg közösen!!!

A 7. héten sütike fogyta a legtöbbet (-2,1 kilót).

Összeségében Edina fogyta a legtöbbet a 7 hét alatt kilóban (-9,8kg) és BMI változásban (3,39 BMI változás), százalékban viszont Pretty Green Eyes (-10,04%).
Nagy gratula mindenkinek!

A 71 versenyző 8. heti eredményei a következők: összesen 15,8kg ment le 15 versenyzőről (azért csak 15 mivel 3an híztak pár dekát, 49en nem küldtek adatot és 4en stagnálnak) és a 8 hét alatt összesen 210,8 kiló feleslegtől szabadultunk meg közösen!!!

A 8. héten Kata fogyta a legtöbbet (-2,7 kilót).

Továbbá bejelenteném, hogy a Nagy télvégi fogyiverseny bizony véget ért!

Elröpült ez a 8 hét szélsebesen! Tiszta szívből gratulálok mindenkinek, aki megtette a lépést és jelentkezett és végignyomta ezt a két hónapot! Nagyon ügyesek vagytok mindannyian! Azok is, akik esetleg elakadtak az úton! Akkor se adjátok fel! Fel kell állni és folytatni!

Sajnos nagyon kevesen küldtetek végső adatokat (8. heti mérés + centi adatok), így az eredmény hirdetést egy kicsit eltolom. Szerdáig fogok várni, hogy elküldje az adatait mindenki, aki szeretné és március 16.-án tehát elkészítem a végső táblázatokat és kihirdetem a nyerteseket! Remélem mindenkinek megfelel.

Szóval nagyon várom a leveleket! :)
Csodaszép napot!

Én is mindenkinek tiszta szívből gratulálok. Nagyon nagy eredményt értetek el, büszke vagyok nagyon rátok.:)))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény