Szerda=mérlegelés!

Bizony, ma van a szokásos mérlegelés!:))

Oda kellett a héten figyelnem, mert a hétvégén kicsit elszaladt velem a ló. Szeretnék egészséges maradni és fitt. Nem tornázhattam, csak pici átmozgatásokat csináltam, de nagy örömömre 20 dkg-t híztam az előző héthez képest.

Súlyom: 62,1!:) Szuper!!:D

Megjegyzések

  1. Szia!

    Tök jó hogy így tudod tartani a súlyod!! Gratula!! Én sajnos stagnálok kb. 1 hete, tudsz esetleg valami ötletet adni, hogy mit egyek, mit ne egyek, hogy menjen lejjebb? vagy ez normális? Egyébként semmmit nem változtattam az evésemen az utóbbi 1 héten, még talán többet is tornáztam. És nem tudom mi lehet a baj...

    Üdv:
    Vivien

    VálaszTörlés
  2. Szia Vivi.

    Nekem egyszer 3 hétig állít...mindent folytasd ahogy eddig és meg fog indulni...tutttiii.:)))

    VálaszTörlés
  3. Hát.. remélem igazad lesz :-) MIndenestre köszi a visszajelzést, tök jól esik :-), meg ha elkeseredek is, elkezdem visszaolvasni a blogodat, és tök sok erőt ad! :-) Még azt megkérdezhetem, hogy te ha főzeléket csináltál, egyszerűen tettél bele étkezési keményítőt, és azzal sűrítetted be? Abból mennyit?

    VálaszTörlés
  4. Biztos vagyok benne, hogy beindul.:)

    Igen....hát negyed kg szoktam lencséből, sárgaborsó, babból és ahhoz 2 evk. por, bele pici hidegvíz és ppaprikát elkeverem...ebbe szoktam én még a fokhagymakrémet is és úgy beleteszem, egyet rottyan és kész.:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény