Már lassan 3 hete, hogy szültem!:)

Bizony, szalad az idő...nekem mondjátok???

Panka már lassan 3 hetes, eszik-alszik-mosolyog, Amicáról nem is beszélve, aki locsog-fecseg, jön-megy, igazi Nagycsaj már, néha túl nagy is...főleg a szája!:)))

Két édes Hercegnőm, Ők a mindeneim!!!:D

Lassan indul az életmód blog is...bár sok mindenről még nem tudok írni, de van 1-2 dolog, amit tartok és amire nagyon figyelek:

1, a szoptatás alatt, nem szeretnék 70 kg fölé menni, nem mindegy, hány kg-t kell majd lefogynom később. A kórházból 69 kg-val jöttem haza, ma reggel 68,9 voltam, szépen tartom, ennek örülök.:)

2, ha tehetem nem eszek cukros dolgokat, vettem itthonra édesítőszeres nápolyit (nem tudom a szülés óta vagyok nápolyi függő, régen ki nem állhattam) Update termékeket (mogyorókrém, rudi, almás pite, fagyi). Persze néha becsúszik egy kis igazi csoki, de módjával.

3, minden nap eszek nyers zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket, illetve megiszok 3-4 l mentes vizet.

4, a főzésnél nagyon figyelek, hogy minden héten legyen 2 szer főzelék, párolt, rostonsült húsok, durumtésztás ételek, levesek, könnyű saláták és ha sütök, akkor ckmentes, chcsökkentett süteményeket sütök.

5, a torna egyenlőre a séta és a két gyerek ellátása...6 hétig kérte az orvos ne tornázzak és szót fogadok!

6, és pihenek....amennyit tudok!:)))

Nagyon szeretnék minél tovább szoptatni, ezért is figyelek nagyon az étkezésemre...is!!!:)))

Az alábbi képen, 7 nappal és ma, 19 nappal a szülés után: 

KD.-Book

Megjegyzések

  1. Nonó, nagyon szuperül nézel ki 3 héttel a szülés után. Teljes mértékben büszke lehetsz magadra. És ez a ragyogás... szerintem tanítanod kellene. :)
    Ági

    VálaszTörlés
  2. Köszi Bamibka.:))) Tudod azért készítettem képet, akkor is mikor még nagy volt a pocim a szülés után, hogy lássák, lássátok, hogy nekem is akárcsak majdnem mindenkinek nagy marad a hasam, stb. De a célom újra elérem, Amica 3. szülinapjára szeretném elérni a most elhatározott "csúcs"formámat.:) De legkésőbb nyárra.:)))

    Ez nem feltétlenül 60 kg, lehet 62...a formálódás a cél és szálkásítás...vagyis majd ha lehet torna, torna, torna.:)))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csinos és mosolygós anyuka vagy Noémi! Öröm nézegetni a képeidet, mert mindegyiken csak mosoly és öröm tükröződik. Puszi

    VálaszTörlés
  4. WOW!!!! NAgyon látványosan tűnik el a pocak! Amint belekezdesz a teljes diétába, nyomom veled :)

    VálaszTörlés
  5. Szia Nonó!
    Bomba jól nézel ki. Boldog lennék ha én is így jönnék ki a kórházból!!! :) Igaz, hogy Novemberben fogok szülni, de jövő nyárra én is igencsak szeretnék magamhoz képest bomba formába lenni. :)
    Olyan jó rád, a képeidre nézni, sugárzod a boldogságot!!
    Puszi!

    VálaszTörlés
  6. Drágám, mit is mondhatnék :) Le a kalappal!!! Gyönyörű vagy, csak úgy sugárzol, aki nem ismer meg nem mondaná h még csak 3 hét telt el a szülés óta! Sztem nem lesz sok gondod a csúcsformával, hamar meglesz a cél, mert tényleg nem lesz sok dolgod ;o) Gratulálok :)

    VálaszTörlés
  7. Csodaszép vagy, mint mindig! Puszi neked!

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm mindenkinek.:) Azért van munkám még, de bizony azt látom nem mindegy tényleg, hogy háűy kg-val esik teherbe az ember. Én ugyan annyit híztam mind a két gyerekkel, de nem mindegy, hogy 96 vagy 75 kg-val fejeztem be a terhességet.

    Az ember teste, bőre teljesen máshogy áll helyre. És a terhesség előtti sport és az alatti kevés torna, bizony fontos.:)) Szerencsés vagyok, szuper terhességeim voltak, megtehettem, hogy tornázzak!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény