2011. október 10., hétfő

Drága Diilke!

Köszönök mindent, amit tőled kaptam! Azt a rengeteg erőt, segítséget a fogyásom alatt. Azt, hogy bizalommal voltál felém mindig. Erősítettél és MINDIG kiálltál mellettem, bárki is bántott. Soha nem találkoztunk személyesen, de végig kísértük egymást életét évek óta, Barátnők voltunk!

Csodálatos ember vagy, bennem mindig élni fogsz! Te voltál egy időben talán az egyetlen, aki hitt bennem!!!! Hitt abban, hogy elérhetem az álmaimat!!!!

Annyi fájdalmat kaptál az élettől, mint kevesen,
de Te mindig kemény voltál és képest voltál tovább élni...

A szívem szakadt meg érted a mai napon...

Férje: "Október 7-én 20:22 perckor Ildit közlekedési baleset érte. Hazafelé tartott, amikor a szemközti sávban a kanyarban előző autóval frontálisan ütközött, részeg sofőr miatt. Az autónk a levegőbe repült, s végül a földbe csapódva landolt, összetörve a másikat. Ildi nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. A mellkasa erősen sérült és a bordája átszúrta a tüdejét. A belső sérülésen kívül a lába is roncsolódott. Mire ki tudták szedni az autóból, feladta az életéért való küzdelmet."

NYUGODJ BÉKÉBEN!


Diilkém, nagyon sok fogyis társammal együtt, soha nem feledünk és nagyon szeretünk!

8 megjegyzés:

 1. Nem tudtam... nem találom a szavakat... kedvenc fogyis társam vesztettem el:( Nyugodj békében drága Dillkém:( Felfoghatatlan, érthetetlen...

  VálaszTörlés
 2. Jajj Pandi!:(( Követem az életét 4-5 éve, folyamatosan...annyi fájdalom érte és mindig felállt..harcolt...annyira kegyetlen ez az egész.:(

  VálaszTörlés
 3. Nem ismertem őt, de ez szörnyű:( Nyugodj Békében:(

  VálaszTörlés
 4. Úristen!Nem ismertem Őt de ez szörnyű.Nagyon megkönnyeztem.Nem találok szavakat!Őszinte részvétem!:(

  VálaszTörlés
 5. Nagyon sajnálom! Ez borzasztó! Nyugodjon békében!:(

  VálaszTörlés
 6. Én se ismertem őt (sőt Nonó még neked se írtam soha, pedig mindig olvaslak...),de érzem, hogy egy ilyen bejegyzés mellett nem tudok szó nélkül elmenni:

  Nyugodjék Békében!
  Őszinte részvétem a családnak, és a barátoknak!

  VálaszTörlés
 7. Őszinte részvétem a családnak!

  VálaszTörlés
 8. Istenem ezt nem hiszem el!!!! Nono nemrég kérdeztem pont tőled mi van Dillel. Mi még személyesen is tudtunk talizni. Már kb 3 éves ismerettség volt a hoxán és a jegeskávén is rengeteget leveleztünk meg chat meg e-mailek mikor külföldre ment. A nagyszülők aztán Balázs elvesztése, a munkahelyi nehézségek. Aztán a nagy boldogság mikor újra össze kerültek, a munka is összejött neki. Drága Ildikém nyugodj békében. Egy nagyon nagy lelkű szeretettel teli fiatal lányt vesztettünk el. Sosem feledlek.
  :-((((

  VálaszTörlés