Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)
Szerintem mindenki imádja, én legalábbis nagyon.:) De ugye a rizs elég kemény ch bomba...így gondoltam megpróbálom az egészségesebb verzióját...így készült el kis konyhámban a Zabkoch.:) Hozzávalók: - 25 dkg aprószemű zabpehely - 5 tojás - 1 liter tej - 1 dl víz - ízlés szerint citromhéj - 3 evk. eritrit - 1 evk. vanília aroma Öntet: - ízlés szerint, én xilites baracklekvárral tálaltam Elkészítés: A zabpelyhet, tejet, vizet, citromhéjat, eritritet és a vanília aromát tedd fel egy lábasba alacsony fokozaton. Nagyon fontos, hamar összeáll, (mint a zabkása is) ezért maradj mellette, nehogy leégjen, kevergesd sűrűn. Ha megfőtt, hagyd hűlni, addig keverd ki a tojások sárgáját egy kis eritrittel (1 tk.) és óvatosan keverd a langyos, megpuhult masszához. A tojások fehérjéből verj kemény habot és óvatosan forgasd a többi hozzávalóhoz. Ezután nincs más dolgod, mint egy sütőpapírral kibélelt tepsibe beleönteni a kapo...
Szia,
VálaszTörlésnagyon szép a tetoválás! Megírod, hogy hol csináltattad?
Köszönöm előre is!
Szia!
VálaszTörlésNagyon jó lett, tök csini lettél! Nem mintha eddig nem lettél volna az :-)
Köszi Csajok.:))))
VálaszTörlésAndi:
Pálfi Erzsébet készítette, Csöpi
Budapest, Hegedű u 1.
30-530-0214
Nagyon szép lett Nono!!!
VálaszTörlésPuszika
Fúú Nonó, néztem fészen is és nagyon jó lett! Alapból egy szép nő vagy, de ez mégjobban kiemeli, nagyon szép lett tényleg!
VálaszTörlés