Mondom, hogy mondom...

A kcal és ch számolás a leges legjobb és legjobban tartható diéta a világon. Semmi más nem kell hozzá, csak papír, toll, számológép, táblázat és persze egy nagy adag kitartás!!!!!:)))) Mert kell az is, kell a katt és persze oda kell figyelni mit eszel, de lehet enni, mértékkel mindent. Az egy dolog, hogy én általában kerülök a fehér lisztet és cukrot.

Tegnap uzsira pizzát ettem, 1 szeletet (Vendégségben voltunk) és végül 180 ch-val zártam a napot, mégis lement 40 dkg mára...mert a 160-180 ch is bizony még a normális értékek, kereteken belül van. És igenis ehetünk, de figyeljünk és ne szégyelljünk számolni! Nekem bejött!:)

Tegnap különben éhes napom volt...egyfolytában ehetnékem volt...

Hamik és számok:

F: tejeskávé (1,5 dl tejjel) 7.2g

R: U1 csokis croissant 8 dkg 27g

E: U1 Tonhalas cézár saláta 17g és U1 csokis puding 11.25g

U: saját túrós sütim 2 szelet 15.7g (2 órakor)

U2: 1 szelet sonkás pizza, 3 falat csoki torta 60g (tipp) (4 órakor)

V: 2 sz slim kenyér, salátalevél, retek és pici vajkrém 14g és 3 kocka Norbi csoki 12g (este 7 kor, majd éhen haltam és csokit kívántam nagyon, mondjuk egy táblával, de ügyi voltam!:)

Összesen: 178g

Megjegyzések

  1. Nonó, Te melyik táblázatot használod?Mi az a max kalória és ch amit engedsz magadnak naponta?Én 140-150 g ch-ra gondoltam és 1200-1300 kalóriára naponta.Szerinted ez jó?

    VálaszTörlés
  2. ez bizony igaz, az egyetlen hatásos fogyókúra az életemben a kalóriaszámolás, nekem is ma reggelre lement 40 dkg, most járok kereken 64 kg-nál, 60 a cél :) Én egyébként csak azért próbáltam ki ezt a módszert, mert láttam még régen a sikersztorid a hoxán, és olyan ritka hogy valaki közel 100 kilóról tényleg szép vékonyra fogyjon, nem csak 70-75 kilóig, hogy mondom ezt ki kell próbálni. és sikerül tényleg :))

    VálaszTörlés
  3. Még egy kérdés: Nonó, Te milyen magas vagy?

    VálaszTörlés
  4. Mary itt oldalsávban van egy kalória szükséglet kalkulátor, azzal számoltam. De a cukorbetegek is 160-180 cht ehetnek, én ezt anno onnan vettem. Norbi szerint (update) 150 is elég...de sztem 150 legyen. persze vannak napok amikor több v kevesebb..de átlag ennyi sztem kell. 172 cm vagyok.:)

    Mili szívből örülök, hogy ilyen szépen fogysz és neked is bevált.:))))

    VálaszTörlés
  5. Köszi Nonó!
    Én 173 cm vagyok, így most mát van viszonyítási alapom.:)
    Az első 33 kg viszonylag könnyen lement de most egy ideje stagnálok ezért gondoltam kipróbálom a már neked bevált módszert.Nem is olyan könnyű az eleje de csak bele kell jönni és máris könnyebb lesz.:)Még 30 kilót minimum fogyni szeretnék.Több mint 60 kg leadása nem is olyan könnyű de nem adom fel!
    Te tartod bennem a lelket!:)

    VálaszTörlés
  6. Sikerülni fog ebben biztos vagyok.:) óriási dolog már az is, amit eddig véghez vittél...de a végére igazi Bombanő leszel!!!!:)))

    VálaszTörlés
  7. Köszi Nonó, nagyon drága vagy!:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény