Nos akkor...

..mától számolok a ch-t. Max 150 szénhidrátot fogok megenni. Azért ch-t számolok, mert kapom a héten a U1 hamit és ott a ch van megadva. Azt figyelve is mennek a kilók, én anno ezt is számoltam.

Hát... túl jól nem állok, 64,4 a kezdés ma reggel. Jó lenne már végre 63-al kezdődni.:) Na, majd most!:)

Ma felsőtestre tornázok.:) Hétvégén comb, csípő, fenék, has volt...ma felülre gyúrok!:))

Írom mit eszek és mindig következő nap írom fel a blogra majd, hogy hogy zártam. Nekem is egy nyomon követés és nektek is.:))

Mai hamim: U1 milánói sertésszelet...mit is mondjak: Nagyon finom!!!!!:D Amica eltüntette a fél husit, amit melegítettem, másik felét eltettem vacsira, remélem azt meghagyja már nekem.:))

Legyen szép napotok:))

Megjegyzések

  1. Szia Nonó! Múlt héten olvasva a jó tapasztalatokat az Update1 menüvel kapcsolatban, kinyitottam pénztárcámat, elővettem bátorságom és erre a hétre megrendeltem a kajákat. Ma ebédre Fitness milánói sertésszeletet eszek majd, ami már a hűtőben lapul. :) Amit sajnálok, hogy nincs megadva az ételek kalóriatartalma. Írtam nekik véleményt, miszerint jobb lenne, ha a glikémiás index és a szénhidrát tartalom mellett a kcal tartalom is fel lenne tüntetve, de sajnos a válasz az volt, nem áll módukban. Sebaj, ez a kóstolás hete lesz, ismerkedek vele, ízlelem, és majd elválik.. A lényeg, hogy megkezdek egy egészséges hetet. :)) A többi már csak a pénztárcámon és az ízlelésemen múlik! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok! És azt nem írták Tsiguka, hogy miért nem áll módukban? Ez csak azért érdekes, mert én pont arra gyanakszom, hogy magas a kcal érték és ezért nem fogytak a többiek sem (és én sem sajnos). Konkrét példa erre az Update1 majonéz majd 500 kcal 100 grammban, még a Globus light majonézben 300 kcal sincs, mégis a ch érték ott kicsit magasabb. Egyébként ismerősöm javasolta a Teletál és az Egészségkonyha diétás menüit, mert ott kcal és ch is fel van tüntetve. Állítólag a Teletálas diétás menü nincs valami jól fűszerezve, de az Egészségkonyhás igen jó ízű, és Ő mindkettővel nagyon szépen tudott fogyni. Lehet érdemes ezeket is kipróbálni, ha ezen a héten se bizonyít az Update :) Pedig nekem is nagy példaképem Réka, de ez valahogy nem működik :)

      Törlés
    2. Szia Niko! Én ezt a választ kaptam tőlük a kalória feltüntetésével kapcsolatban:
      Update1 étlapunkon szereplő ételek esetében sajnos kalória tartalomra vonatkozó információval nem tudunk szolgálni ennek megfelelően az Update1 ételeink és menüink mellett nem áll módunkban feltüntetni azok kalória tartalmát.
      Igazából az Update1 étkezésnél a hangsúlyt arra szerette volna fektetni Norbi, hogy az ételek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és a hagyományos liszt mellett szénhidrátcsökkentett liszthelyettesítő felhasználásával készülnek.
      Emiatt a kérdéses kalória tartalmat illetően jelenleg nem rendelkezünk számításokkal.
      Írtam nekik hogy sajnálom, hiszen aki számolja a kalóriákat (mint pl. én is és családom), sokkal könnyebb lenne nyomon követni a napi ch és kcal bevitelt, de sajnos ez a helyzet.
      Sebaj, lényeg hogy teszünk azért, hogy egészségesebben éljünk, az én pocimnak így is már sokkal de sokkal jobb érzés, de lehet fejben dőlnek el a dolgok, és ezért érzem már most jobbnak. :))
      Úgy gondolom, csak ételtől nem várhatunk fogyást, tennünk is kell valamit a cél érdekében. Tehát mozgás, Update1, ch és kcal számolás(amennyiben lehetséges), és biztos a siker! Én legalábbis ezen az úton indultam el, és próbálok haladni.. :)

      Törlés
  2. :))) Ugyan ezt eszem ma én is! vagyis ettem...isteni volt.:)) 3/4 tésztát ettem meg és a fél hsuit melegítettem hozzá meg. A másik fele a vacsi.:) De a fél husimat eltüntette Amica annyira ízlett neki.:))))

    Igen jó lenne..én most emiatt számolok ch-t...bár úgy is lehet figyelni a dolgokat....számold te is azt.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én felét ettem meg a husinak és a tésztának is, a másik felét én is vacsorára tartogatom. :)) Nekem is nagyon ízlett. Örülök, hogy olvaslak, hogy nyomon követlek, hiszen nap mint nap új és új ötleteket merítek Tőled. És bár nem ismerjük egymást személyesen, én néha mégis úgy érzem, a barátnőm vagy, aki segít és támogat a nehéz időkben is. Furcsa ezt leírni. :)))
      Szép délutánt! :D

      Törlés
    2. Örülök, hogy segítek.:) és örülök, hogy neked is ízlett.:) Én már meg is ettem a vacsi adagomat.:))))))) Jó lenne egyszer személyesen is...:)))

      Lesz fogyi tali május 26-án....ott esetleg???

      Puszi

      Törlés
  3. Nagyon szívesen találkoznék veled és a csajokkal. Bár egy picit messze vagyok Pest megyétől, de semmi sem lehetetlen. :)
    pusz

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény