SZERETEM.....

...nagyon az Update menüt. Őszinte leszek, ennyire sokrétűen és finoman, én ezeket az ételeket nem tudnám elkészíteni. Nagyon elégedett vagyok és rengeteg időm megmarad így, amit a Gyerekek élveznek a legjobban.:) Nekem mondjuk kell a menü mellé a ch számolás, mert hajlamos vagyok az egészségesből is "sokat" enni.

Kedvenceim is lettek: az első héten a pulykatokány rizsszemtésztával, bakonyi szelet galuskával és az őszibarackos mandulás krémleves nyertek.:))

A héten a milánói sertésszelet és a túrós-sonkás rántott csirkemell nyert, bár most jött meg a lasagne-m és valami brutál jól néz ki.:)))

Jövőhétre fogok kapni baconos sajtgolyókat, Manhattan Big burgert (2 zsemle, 2 husi, Ádussal osztozunk) lyoni hagymás sertéssültet párolt káposztával és harcsafilét is...hétfőre nem rendeltem, akkor én készítek magamnak egy jó kis spenótot, mert már azt kívánom.:) Saját, fini spenótot.

Figyelek, hogy legyen, hús-rántott, pörkölt, tészta, egytálétel, hal, főzelék az étrendemben....de vm istenieket eszek mostanában!:))

Én ajánlani tudom mindenkinek, nekem nagyon bevált és nem drágább, mintha megvennéd az alapanyagokat a főzéshez. Legalábbis én utána számoltam, nekem jobban megéri így.

Megjegyzések

  1. Nekem is bejött amikor ettem, aztán még rendelni akartam és akkor mondta a futár csaj, hogy Ő nem hozza ki mert messze van és akkor le is vették Zámolyt a listáról mert én egyedül nem érem meg :( A fehérváriak meg nem hozzák ki. Szóval ha megyek dolgozni és Fehérvárra majd akkor :) addig főzők :) ráérek :)szeretem a fél óra alatt összedobott főzelékeket, és még a pörköltet is össze lehet hozni fél óra alatt a up.tészta pedig felforralom a vizet 50 grammot számolok egy evésre / fő és 2 perc állás alatt megpuhul felveszi a vizet és kész is.. a bakonyi pulykatokányt galuskával én is néztem és meg is csinálom :) jól néz ki :) recept is megvan..
    a buci ami hiányzik én azt is kértem minden reggel bár 1* elcserélték és rendeset adtak helyette :(

    VálaszTörlés
  2. Az biztos, hogy meg lehet csinálni, csak ha van rá lehetőség, egyszerűbb így és így több időm marad a gyerekekre is.:)))))

    VálaszTörlés
  3. Nekem mindenképp kell főznöm, meg magamra plusz ennyit nem tudok szánni,hogy még menüt is rendeljek. Egyszer 1 hétig jött, akkor még a Gastroyal-tól, amikor műtöttek, és egy hétig feküdnöm kellett. Meg én szeretek is főzni...ezt nem szeretném ,ha elvenné tőlem valaki:) De nekem persze más, mert gyerekek oviba-suliba:)

    VálaszTörlés
  4. A Manhattan Big Burger a csúcs, én is rendeltem, mindig figyelem mikor lesz :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény