Végül...

...a 2011-es AÖM Dvd 20 perc csípő-fenék, 20 perc hasizom részt csináltam meg. Elfáradtam basszus.:)) De imádom a torna utáni fáradtságot, érzem, hogy tettem valamit azért, hogy egészségesebb és csinosabb legyek!:)

Ma lehetőségem volt választani, hogy ebédre gyrost eszek vagy mekit. Aki ismer tudja, bizony szeretem a mekit, ahogy a burger kinget, a pizzát és többek között a csokit is.:DDDD Szóval, annak ellenére, hogy odafigyelek, hogy főzök, sütök nekem is vannak mumusaim...:D

De tudni kell néha ellenállni, másként nem megy. Tegnap ettem tiramisut, így ma gyrost ettem (pita és krumpli nélkül). Nincs indok, mert hétvége van, mert ez vagy az. Okosnak kell lenni. Nem ostorozni magukat hogy: Megettem, feladtam, nem megy, áááááááááááááááá! Hanem: Megettem, jól esett, kellett, most már nem foglalkoztat, most már okosan!!!!

Lelkesítsük magunkat, higgyünk magunkban!

Sokszor a torna alatt veszem észre, mennyi rejtett energia és erő van bennem, ahogy benned is.

Nagyon megfogott, amikor Réka azt mondta a 2010-es 45 perc álló rész alatt: „Gyerünk, csináld, ne sajnáld magad!” Mennyire igaza van, hajlamosak vagyunk sajnálni magunkat, pedig nem kell!!!!:)

Megjegyzések

  1. Szia Nonó!
    Én is minden nap olvasom, olvastam a blogjaidat. Először az életmódváltósat, aztán rákattantam a családira is. Nekem sajnos nincs gyermekem, de olyan jó volt olvasni a mindennapjaitokat. Példaértékű.
    Köszönöm: Böbi

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Böbi!:) Sajnálom...csak 100 ember fér bele...én sem tudtam, hogy ez így lesz, de úgy érzem most ezt meg kellett lépnem.:)

    VálaszTörlés
  3. Drága Nono!

    Sajnálom, hogy már nem olvashatom a családi blogodat. De teljesen érthető az elhatározásod.:)
    Puszi a Lánykáidnak és nőjenek szép nagyra egészségben, boldogságban. :)
    Köszönöm, hogy olvashattalak eddig.

    Szeretettel:
    Anett, Dorka

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény