Még 2 nap és indul a mandula...

Aki még nem tette, ápr. 10-ig jelentkezhet!:))



NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012 – A VÁLTOZÁS BENNED VAN!

4. Fogyókúra verseny!

Ha még nem érted el az ideális vagy álom súlyodat, még van időd nyárig… most vágj bele a diétába! Én mindent megteszek (főleg lelkileg), hogy támogassalak végig a 3 hónap folyamán, a többi rajtad áll. De én tudom, hogy képes vagy rá, csak bíznod kell önmagadban és tenni érte!


A verseny részletei:


1, Verseny időtartalma

Az időtartam: 3 hónap!

Április 10-július 10-ig tart.


2, Versenyre jelentkezés

Jelentkezni: avaltozasbennedvan@yahoo.com –on lehet.

Tárgyba kérlek azt írd:

NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS – A VÁLTOZÁS BENNED VAN!


Adatok amiket még kérünk:

Becenév, kor, magasság (m), induló súly (kg), álomsúly.

Kezdeti körfogatok(cm):

(Kérjük a mellékelt kép szerint mérni!)

mell (képen:2)

derék (képen:4)

csípő (képen:5)

comb (képen:8)

vádli (képen: 6)

nyak


Kérünk még képet is, azt viszont ide kérem: nonoeletmod@gmail.com-ra (csak nekem lesz meg, ez sehova nem kerül fel természetesen!)

Két képet kérek, egy teljes alakosat a fogyókúra kezdetén és egyet ugyan abban a ruhában a diéta végén...

(!!!Csak a képet kérem a gmail-re küldeni, minden mást a yahoo-s címre kérünk szépen!)


3, Adatok

Táblázatban lesz minden rendszerezve, amiben fel lesz tüntetve:

Név (becenév), kor, magasság, induló súly, heti mérlegelés eredmény, álom súly. (kezdő-végső táblában és havi rendszerességgel, a cm adatok is.)


4, Mérlegelő

Heti mérlegelő lesz, minden hét végén, vagyis vasárnap várjuk az adatokat. Legkésőbb keddre felkerül a blogra, hogy azon a héten, ki mennyit fogyott illetve ki fogyta a legtöbbet!

A heti elküldött levélben szerepelnie kell (a Tárgyban, ez fontos a könnyebb rögzítés érdekében. Például: Nonó 62 kg!) a becenévnek és az aktuális súlynak! Havonta, kérünk cm adatokat is küldeni! Ugyan úgy tárgyba név és súly illetve a levélben szerepeljenek már a cm adatok is!


5, Százalékos arány!

Nem a leadott kilók száma lesz mérvadó, mindig %-os arányt fogunk nézni, mert úgy korrekt azt gondolom mindenkivel szemben! Különböző kategóriák sem lesznek!


6, A verseny célja

Szeretném, hogy elhiggyétek, képesek vagytok elérni az álmotokat! Le lehet fogyni egészségesen, meglehet szeretni a mozgást. Itt vagyunk és segítünk neked, ha kell erőt adunk, ha kell bíztatunk, meghallgatunk! Öröm lesz ez a 3 hónap, nem szenvedés!


7, A módszer

Nekem nagy öröm lenne, ha a kalória és szénhidrát számolással fogynátok le, mert tapasztalatból tudom, nagyon jó módszer és egészséges! Semmit nem vontok el magatoktól, nem fogjátok diétának érezni és küszködésnek ezt a három hónapot! Viszont, ha úgy alakul, akár életmódot is tudok váltani és sok újdonsággal ismerkedhettek meg (barnarizs, bulgur, köles, teljeskiőrlésű, durum és tönköly gabonák, természetes édesítők:xilit, olívaolaj, kókuszsír…!)

De ha más módszerrel diétáztok az sem kizáró ok, hisz bármely diétáról is beszélünk, a lényeg a kitartás mindegyiknél! Annyi kérésem lenne, hogy villám, csoda diétákat, ha lehet, kerüljétek el. Mert lehet gyors fogyást ígérnek és fogytok is vele, de amilyen gyorsan lemennek a kilók, olyan gyorsan vissza is jönnek. De ezt ti döntitek el! A 90 napostól, az Update-ig mindent lehet. Az reális fogyás erre a három hónapra szerintem: 8-12 kg!


8, Későbbi becsatlakozás

Be lehet csatlakozni a 3 hónap alatt, de az új tagnak fel kell vállalnia, hogy a többiekkel szemben hátrányban van.


9, Nyeremények

Eddig nem voltak nyeremények, de most célom, hogy legyenek. Az első három helyezettet szeretném díjazni, ez ügyben már folynak a tárgyalások!

A blogon oldalsávjában már olvasható, hogy kik, mit ajánlottak fel és az is, hogy hányadik helyezettnek!:)


10, Csoport

Van egy szuper csoportunk Facebook-on. Zárt csoport, csak fogyisoknak.:) Aki részt vesz a versenyben és szeretne beszélgetni, sok jó tanácsot, ötletet kapni, az jelentkezzen:

http://www.facebook.com/groups/valtozas/


11, Kérésem

Egyet kérek csak tőletek…ha eldöntöttétek, hogy belevágtok, akkor csináljátok végig, saját magatok miatt! Ne kelljen minden hétfőt úgy kezdeni, hogy diéta, ne kelljen egy életen át különféle buta diétákat, tablettákat kipróbálni és szenvedni. Hidd el, ha egyszer igazán összeszorítod a fogaidat, sikerülni fog. Én tudom…én is ugyan olyan ember vagyok, mint te, ugyan úgy, ahogy nekem sikerült, neked is fog. Csak akard, akard és higgy magadban! Én hiszek benned és már most büszke vagyok rád!:)


12, Korhatár

A versenyre, 17 évesnél fiatalabbak nem jelentkezhetnek!


Köszönet

Ezúton is köszönöm Juditnak a segítséget, aki az adatokat táblázatba rendszerezi és minden héten frissíti!:)) Köszönöm, köszönjük szépen!:D

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény