NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012 - Kezdő táblázat!

Hihetetlen, de eddig 164 Versenyző jelentkezett! Mekkora szám, atya ég...el sem tudjátok képzelni mekkora öröm ez nekem, hogy ennyi embert meg tudtam "győzni"! El tudtátok hinni, hogy nincs lehetetlen és tesztek érdemben azért, hogy elérjétek az álmotokat! Már most nagyon büszke vagyok Rátok.:)

Fontos!

Aki nincs a táblázatban, küldje nyugodtan az adatokat magáról (de figyelmesen, mindent küldjön el) és az 1-2 napon belül felkerül a táblázatba, frissíteni fogjuk. Azt követően minden héten (így most is) vasárnap este 22:00-ig várjuk a súly adatokat, melyet hétfőn teszünk ki a blogra. Vasárnap reggel leméred magad, küldesz egy gyors mailt a yahoo-ra (1 perc) és le van a gond.

Azt követően, ha valaki nem küldi, vagy lemarad (heti eredmény), már csak a következő héten kerül bele az új súlyadattal a táblázatba, hiszen különben állandóan frissíteni kellene a táblázatot, az pedig rengeteg és állandó munka lenne. Megértéseteket köszönöm!

A Fb-on nagyon pörög az élet, ennek örülök. Segítsük és támogassuk egymást. Van akinek 5-6 kg is megváltoztatja az életét, van akinek több 10 kg-t kell lefogynia. Mindenki egyformás fontos és egyformán nehéz ez is és az is. Mindenért keményen meg kell dolgozni, tudom!!! De megcsináljátok!

És akkor a táblázat! Melyet nagyon köszönjünk meg Juditnak, aki az én jobb kezem.:))) Rengeteget segít nekem.:)) Köszönöm, köszönjük szépen!:))







Megjegyzések

  1. Örülök, hogy bár utolsónak, de időben sikerült jelentkeznem. Sajna az elmúlt napokat nem töltöttük itthon, így nem tudtam mérni, de ma délelőtt amint volt időm ezzel kezdtem. Este pedig megy a kép is Nonó! Köszönöm, hogy itt lehetek!

    VálaszTörlés
  2. Ez igen!
    Szép hosszú lista!
    Mindenkinek sok sikert, kitartást és segítsünk egymást, menni fog, mindent bele!:)))

    VálaszTörlés
  3. Sok sikert és kitartást mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  4. Hhuhuhúú,de jó sokan lettünk:9Ez igen:)Szuper!Mindent bele csajok!!:)

    Nonó és Judit köszi az egészért!!!!:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény