Nem szoktam ilyesmiről írni...

…mert nem szeretném, hogy azt higgyétek nagyképűség, magamutogatás, vagy hogy elszálltam magamtól. Egyáltalán nem, egyszerűen nagyon jól esik.:)

Rengeteg, úgy értsétek ahogy mondom, rengeteg levelet kaptam az elmúlt 1 hétben (versenyen kívül is). Sok kedvesség, dicséret és tanács kérés volt a sorok között.

De kaptam két levelet, ami annyira jól esett nekem.:) Az egyikben azt írták nekem, hogy a Ducik Angyala vagyok, a másikban, hogy a blogom, a Kitarás Bibliája…lehet ezek nagy szavak, de nekem annyira jól esnek, mert nekem tényleg fontos, napi szinten a lételemem, hogy segítsek azoknak, akik kérik és a blogommal erősítsem őket.:) Mert én is végig jártam a létrát és tudom milyen nehéz, mennyi a buktatója, de mennyi az öröme is.:)

Számomra ez a misszió tényleg fontos. Nem szeretném megtartani magamnak, hogy sikerült lefogynom, mert nekem öröm segíteni másoknak. Nem titok ez, sőt. Nekem nem az a célom, hogy mutogassam magam, hogy na, ez vagyok én, de hogy hogy értem el, az titok. Én szeretném, hogy mindenki boldog legyen! Nagy szavak, de nem érdekel. Ha szerethetem (imádhatom) betegesen a Lányaimat, akkor használhatok nagy szavakat is, nem igaz?:)))

Köszönöm, hogy vagytok, köszönöm, hogy felveszitek a harcot, mert rengeteg erőt merítek abból a sikerélményből, amit átéltek. 148-an indultak el eddig a versenyen, óriási szám. Szeretném, ha mindenki végig csinálná. Nem azért, hogy azt mondhassam, 148 ember, jajj de sok… jajj mennyi ember mozdult meg a felhívásra. Hanem, hogy azt mondhassam, 148 embernek változtatta meg az életét, vagy indult el az élete olyan irányba, amerre szerette volna!:)

Megjegyzések

  1. Nonó! Ha hiszed, ha nem számomra te vagy a példakép! Mióta rátaláltam a blogodra, napi szinten többször olvasom, visszatekerek az időben, recepteket lesek el tőled, visszanézem a régi hoxás naplódat és olyan erőt merítek belőled, amilyet még soha senkitől. Sokszor gondolok a hétköznapokban is rád, vajon te hogy tennéd, vajon te mennyit ennél, vajon te mit vennél a boltban. Példaképem vagy, pedig személyesen nem is ismerlek. Köszönöm, hogy vagy nekem/nekünk, és a támogatásoddal erőt adsz nekünk, mert veled együtt érzem és tudom,hogy menni fog. Nemcsak mint "edző" de mint családanyag és háziasszony is felnézek rád, hiszen 2 gyermek és egy férj+házimunka mellett neked még erre is van időd. Hihetetlen. Szeretnék én is ilyen aktív lenni, mint te!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Nonó! Amikor én ráébredtem arra, hogy ELÉG volt magamból, kétségbeesetten kerestem egy valódi embert, aki mert változtatni, akinek volt elég ereje, aki hitt magában, és aki már megcsinálta.
    Számomra Te voltál a leghitelesebb. Nem nyomsz ész nélkül semmi "csodaszert", saját erőből érted el azt, aki most vagy, hihetetlen kedvesség jár át mindent amikor idejövök olvasni. Milyen életeket megváltoztatni? :)
    Csak egy szó, amit szeretnék mondani, de ebben minden benne van: KÖSZÖNÖM!

    VálaszTörlés
  3. Drága Vien, köszönöm a kedvességedet.:) Szívből kívánom, hogy eléred az álmodat!:)))

    Cicó, meghatódok azon, amit írsz? Milyen?????????????? El sem lehet mondani!:)))) Ez már nekem egy egy misszió, egy életforma. Sokat jelent nagyon nekem, mikor írjátok, sikerült a diéta, vagy egyszerűen pozitívan kezdett el valaki az élethez hozzáállni és így megváltozott az élete.:) Én szerencsés ember vagyok, csodálatos családom van, nagyon erős és szép dolgokat kaptam a Szüleimtől, a Nővéremtől, most a Férjemtől, Lányaimtól. De sajnos, nem mindenki ennyire szerencsés, nekik szeretném megmutatni picit az utat és, hogy mindig de mindig pozitívan álljunk mindenhez.:)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény