5. NonóÉletmód fogyókúra versenyünk szponzorai!

Megint csodálatos nyereményeket ajánlottak fel az 5. NonóÉletmód versenyünk 1.2. és 3. helyezettjeinek! Nagyon szerencsések vagyunk.:)

Az első három helyezett, csodaszép és isteni finom, habos körtorát kapnak ajándékba! Az első helyezett normál, a második és harmadik helyezett zsúrtorát nyer.



Az első helyezett nyereménye:
Az Allure Szépségszalon jóvoltából a verseny nyertese, divatos új frizurát, gyönyörű manikűrt és nappali sminket kap ajándékba. 





A Grafoto Stúdió jóvoltából a verseny nyertese, egy két órás portré fotózást kap ajándékba! TOVÁBBÁ, minden kedves Versenyző 10% kedvezményét kap ha elmegy hozzájuk fotózásra! 





A második helyezett nyereménye: 
A második helyezett ajándéka lesz, egy gyönyörű táska...by Zazálea. Képző és Iparművészeti Lektorátus által zsűrizett, világosszürke műbőrből, valamit kék textilből készült táska boldog tulajdonosa lesz versenyünk második helyezettje. 





A harmadik helyezett nyereménye: 
A harmadik helyezett egyedi gyurma kanalat kap ajándékba...by Szűcs Anita. A süthető gyurma kanálba, a harmadik helyezett neve és egy általa választott ábra lesz megformázva.





A harmadik helyezett továbbá, isteni bonboncsomagot is nyer...by Pralinéparadicsom. A csomagban kétféle ízben lesz bonbon, illetve mini táblás csokoládé is, igény szerint természetesen cukormentes verzióban! 






Csodálatos felajánlások! Az első helyezett, nemcsak sok sok kilótó szabadul majd meg, hanem teljesen át is alakul.:) A második helyezett méltán büszkélkedhet egy csodaszép táskával, a harmadik helyezett pedig egyedi, számára készített, kedves ajándékkal és isteni csokoládékkal lesz gazdagabb. 
És ne feledjük a tortákat, amiket három hónap múlva, remélem közösen, megkóstolunk.:)

Nagyon szépen köszönjük!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény