NonóÉletmód első átalakító 2012

Holnap sorsoljuk az első Átalakító nyertesét...én már nagyon izgulok.:))) Egy biztos, csodálatos nők jelentkeztek és akárkit húzunk ki, mindenképpen egy szuper Nő élete fog megváltozni és lesz még boldogabb.:)

Holnap, (miután ma éjjelig lehet jelentkezni) megtörténik a húzás és a már megkapott adatokat és képet is megosztom Szilvivel (dietetikus). 

Továbbá, elkérem a nyertes telefonszámát és mindent meg fogunk beszélni. Például, hogy a jövőhét folyamán mikor tudunk találkozni, hogy megtörténjen a mérés (cm, kg) és a kezdő fotó is elkészüljön. 

Jelentkező vállalta, hogy ahogy teheti (1-2 napon belül) a háziorvostól beutalót kér és megjelenik teljes vérvétel és vizeleten, mely laboreredményt szintén elküldjük Szilvinek. Továbbá, dietetikussal felveszi a kapcsolatot, étkezési naplót és kérdőívet eljuttatja hozzá, tájékoztatást ad neki ha esetleg valamilyen gyógyszert szed stb. Mindennek birtokában elkezdődik majd a személyre szabott étrend elkészítése, életmód tanácsadás stb.

Nem lesz megadva kezdési időpont, (ahogy végső dátum sincs), ahogy minden megvan aminek meg kell lennie, úgy kezdődik az étrend betartása, a mozgás, az odafigyelés, a változás...

Addig, kérem majd a jelentkezőt, hogy figyeljen oda arra, mit eszik (készítse fel a szervezetét), csökkentse az adagokat, kezdjen el könnyű laza mozgást végezni.

Szóval,  pár napon, egy héten belül, valakinek elindul az élete egy olyan irányba, amilyenre vágyik. 

Szaktudással, komoly segítséget fog kapni és biztos vagyok benne, hogy akár még ebben az évben, elérheti az álmát is.:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény