2012. szeptember 4., kedd

NonóÉletmód nagy őszi-téli átalakulás 2012 – 5. fogyókúra versenyAz elmúlt 4 fogyókúra verseny nagy sikerrel dübörgött a blogon.

Ezek közül is az utolsó, a 4. verseny hozta a legszebb eredményeket...

 165 versenyző nevezett és végül 58 küldött végső adatot, ebből 46  lány volt az, akik kivétel nélkül minden héten küldött aktuális súlyt, illetve centi adatot!
Ez a 165 versenyző végül összesen 801,8kg-ot fogyott! Eszméletlen!
A nyertes Szilo lett, aki 15,8 kg-ot  és 19,29%-át fogyta a régi súlyából! Még egyszer gratulálunk neki!:)

És eljött az idő, amire oly sokan vártak….a következő verseny.:) Sokan szomorúak voltak, mert nem őket sorsoltuk ki a NonóÉletmód első Átalakítójára, melyet Tordai Szilvi dietetikussal együtt valósítunk meg. De a verseny (versenyek) egy nagyon összetartó, egymást segítő, szuper csapatot, csoportot kovácsolt itt már össze sok alkalommal és szerintem ez most sem lesz másként. Együtt könnyebb!:)

Ha még nem érted el az ideális vagy álom súlyodat, még van időd Karácsonyig… most vágj bele a diétába! Én mindent megteszek (főleg lelkileg), hogy támogassalak végig a 3 hónap folyamán, a többi rajtad áll. De én tudom, hogy képes vagy rá, csak bíznod kell önmagadban és tenni érte!

A verseny részletei:

1, Verseny időtartalma

Az időtartam: 3 hónap!
szeptember 23-december 23-ig tart.

Jelentkezési határidő: szeptember 21 éjfélig!

Első súlyadat küldés: szeptember 30, vasárnap!

Eredményhirdetés: december 28-29.-én lesz!
2, Versenyre jelentkezés

Jelentkezni: santha.timea87@gmail.com –on lehet.

Tárgyba kérlek azt írd:
NAGY ŐSZI-TÉLI ÁTALAKULÁS 2012 – 5. fogyókúra verseny JELENTKEZÉS

Adatok amiket még kérünk:
Becenév, kor, magasság (m), induló súly (kg), álomsúly.

Kezdeti körfogatok(cm):
mell
derék
csípő (legszélesebb ponton)
comb (felül, de nem combtőnél)
vádli
kar

Kérünk még képet is, azt viszont ide kérem: nonoeletmod@gmail.com-ra (csak nekem lesz meg, ez sehova nem kerül fel természetesen!) Két képet kérek, egy teljes alakosat a fogyókúra kezdetén és egyet (ha lehetséges) ugyan abban a ruhában a diéta végén. A versenyre jelentkezés feltétele a kép küldés, anélkül nem érvényes a jelentkezés!
!!!Csak a képet kérem a nonoeletmod@gmail.com-ra  küldeni, minden mást a Timinek (Ő kezeli a táblázatot) a santha.timea87@gmail.com címre kérünk szépen!

3, Adatok

Táblázatban lesz minden rendszerezve, amiben fel lesz tüntetve:
Név (becenév), kor, magasság, induló súly, 
heti mérlegelés eredmény, álom súly, összesítők...
(kezdő-végső táblában és havi rendszerességgel, a cm adatok is.)

4, Mérlegelő

Heti mérlegelő lesz, minden hét végén, vagyis vasárnap 19:00 óráig (IDŐPONTOT KÉREM TARTSÁTOK BE!) várjuk az aktuális súly adatokat. 
Aki eddig az időpontig nem küldi az adatokat, 
az a heti táblába nem kerül be!

Legkésőbb keddre felkerül a blogra a (heti) friss táblázat, mely tartalmazza a friss súlyadatokat, hogy azon a héten, ki mennyit fogyott illetve ki fogyta a legtöbbet!
A heti elküldött levélben szerepelnie kell a becenévnek és az aktuális súlynak! Ha egy mód van rá, akkor a Tárgyba legyen beírva az aktuális súly és a becenév, ez fontos lenne a könnyebb rögzítés érdekében. Például: Nonó 62 kg.

Havonta kérünk cm adatokat is küldeni!
Centi küldés a következő napokon van: 
okt 21, nov 18 és dec 23. 
 Ugyan úgy tárgyba név és súly illetve a levélben (tartalmában)szerepeljenek már a cm adatok is!

!!! Fontos, hogy a versenyt csak az nyerheti meg, aki heti rendszerességgel elküldi (vagyis minden vasárnap 19:00 óráig) az aktuális súlyadatát Timinek! Nem zárunk ki senkit a versenyből és természetesen vannak helyzetek amikor a későbbi adatküldést elfogadjuk, de erről időben kérünk tájékoztatást!

5, Százalékos arány

Nem a leadott kilók száma lesz mérvadó, mindig %-os arányt fogunk nézni, mert úgy korrekt azt gondolom mindenkivel szemben! Különböző kategóriák sem lesznek!

6, Korhatár

A versenyre 18 év feletti személyek jelentkezhetnek. Mivel nincsenek kötött szabályok, így felellőséget senkiért nem tudok, tudunk vállalni!

7, Verseny célja

Szeretném, hogy elhiggyétek, képesek vagytok elérni az álmotokat! Le lehet fogyni egészségesen, meglehet szeretni a mozgást. Itt vagyunk és segítünk neked, ha kell erőt adunk, ha kell bíztatunk, meghallgatunk! Öröm lesz ez a 3 hónap, nem szenvedés!

8, NonóÉletmód- a változás bennünk van Facebook csoport

Csatlakozz hozzánk és nap mint nap támogatunk, lelkesítünk, segítünk. Nálunk választ kapsz a kérdéseidre, megtanulsz küzdeni. Nálunk meglátod, hogy egy összetartó csoporttal milyen hihetetlen sikereket és eredményeket lehet elérni!
A csoport zárt, csak a tagok látják a bejegyzéseket! Csatlakozz hozzánk!


9, A módszer

Nekem nagy öröm lenne, ha a kalória és szénhidrát számolással fogynátok le, mert tapasztalatból tudom, nagyon jó módszer és egészséges! Semmit nem vontok el magatoktól, nem fogjátok diétának érezni és küszködésnek ezt a három hónapot! Viszont, ha úgy alakul, akár életmódot is tudok váltani és sok újdonsággal ismerkedhettek meg (barnarizs, bulgur, köles, teljeskiőrlésű, durum és tönköly gabonák, természetes édesítők:xilit, olívaolaj, kókuszsír…!)

De, ha más módszerrel diétáztok az sem kizáró ok, hisz bármely diétáról is beszélünk, a lényeg a kitartás mindegyiknél! Annyi kérésem lenne, hogy villám, csoda diétákat, ha lehet, kerüljétek el. Mert lehet gyors fogyást ígérnek és fogytok is vele, de amilyen gyorsan lemennek a kilók, olyan gyorsan vissza is jönnek. De ezt ti döntitek el! A 90 napostól, az Update-ig mindent lehet. Az reális fogyás erre a három hónapra szerintem: 8-10 kg!

10,  Későbbi becsatlakozás

Be lehet csatlakozni bárkinek, a 3 hónap alatt, de az új tagnak fel kell vállalnia, hogy a többiekkel szemben hátrányban indul. De a lehetőség adott.

11, Nyeremények

A 4. versenyen csodálatos nyeremények találtak gazdára, Fotózás, Update 1 zsúrtorta, házi készítésű szappanok, TRX edzés, ékszer szett, Wellness Magazin előfizetés, cukormentes csokoládék…
Nagyon szeretném, ha megint lennénk nyeremények, bár senki nem ezért szeretne lefogyni és nem ez az elsőszámú szempont, de jól esik  tudom és megérdemlik a Versenyzők!:)

Folyamatban vannak a tárgyalások. Ha esetleg valaki szeretne felajánlást tenni, az keressen meg!

12, Kérésem

Egyet kérek csak tőletek…ha eldöntöttétek, hogy belevágtok, akkor csináljátok végig, saját magatok miatt! Ne kelljen minden hétfőt úgy kezdeni, hogy diéta, ne kelljen egy életen át különféle buta diétákat, tablettákat kipróbálni és szenvedni. Hidd el, ha egyszer igazán összeszorítod a fogaidat, sikerülni fog. Én tudom…én is ugyan olyan ember vagyok, mint te, ugyan úgy, ahogy nekem sikerült, neked is fog. Csak akard, higgy magadban és TEGYÉL ÉRTE! Én hiszek benned és már most büszke vagyok rád!

13, Szólj másoknak is

Sokaknak szükségük van a támogatásra! Szólj a Barátnődnek, Családtagjaidnak, Szomszédodnak, hátha Ő is szívesen részt venne a versenyben és szabadulna meg együtt, jókedvűen, egymást segítve a felesleges kilóitól!

Köszönet

Ezúton is köszönöm Timinek a segítséget, aki a táblázatot kezeli, rendszerezi és minden héten frissíti!:)) Köszönöm, köszönjük szépen mindannyian, hiszen pontosan tudjuk, ez mekkora a munka!

3 megjegyzés:

  1. Én ott leszek teljes gőzzel előre. Pontosan a születésnapom előtt 1 nappal kezdődik. Ugyanis 09.24 leszek..............??

    VálaszTörlés
  2. na, lemaradtam:( nem lehetne, hoyg mégis...?

    VálaszTörlés
  3. ée nem maradtam le mégsem ,köszönöm!

    VálaszTörlés