Cini...3 havi összefoglalója

Cini picit eltűnt, mert sok dolog volt a vállán, de mi tartottuk a kapcsolatot természetesen. Hozzám majd januárban fog jönni!!!

Bizony neki is voltak mélypontjai, mint mindenkinek, aki diétázik. De, ezeken túl kell lenni, meg kell és túl kell élni! Cininek sikerült, most megy előre és tudom, hogy hamarosan el fogja éri az célját!!! 

"Vége a harmadik hónapnak. Megmondom őszintén, hogy nem gondoltam, hogy lesz ennyire nehéz ez az egész. De volt. Az eredmény ebben a hónapban gyakorlatilag nulla. Dekákkal nem érdemes foglalkozni, mert nincs fél kiló, ez egy nagyobb lélegzetvétel. És most nem is azért volt nehéz mert megkívántam ezt vagy azt. Ez sokkal rosszabb annál. Mikor reménykedve állsz rá a mérlegre minden nap, hogy talán majd ma. És minden nap szembesülni a szomorú valósággal, hogy nem, ez nem az a nap. És azt is megmondom őszintén, hogy voltak nagyon kritikus napok. Amikor azt gondoltam, hogy elegem van. De aztán mindig szépen lehiggadtam, és átgondoltam, hogy semmi megvonás nincsen, finomakat eszünk egészségesen elkészítve, nem koplalunk, akkor mit is akarok én feladni? Egy egészséges életet, amiben a fogyás csak egy kis plussz? Neeeem én ezt nem akarom. Én erős vagyok és igenis megmutatom a kétkedőimnek (is), hogy ezt most soha nem fogom feladni, mert én életmódot váltottam. De hiába tudom ezt nagyon jól, akkor is rossz volt. 


De fel a fejjel és előre, mert bár nem fogytam, de nem is híztam. Mindig mindenben meg kell látni a pozitív dolgot. A hónap második felében nem tornáztam. Biztos ez is közrejátszik a stagnálásban. De nincs időm. ÉS tudom, hogy ez úgy hangzik, mintha kifogásokat keresnék, de nem így van. Egyszerűen nagyon sokat dolgozom. Gyakorlatilag ebben a 2 hétben, csak a legfontosabb itthoni dolgokat végzem el, ellátom a Kislányom és ülök a gép előtt és melózok általában hajnal 2ig. A reggel pedig 6kor kezdődik. Szóval kicsit fáradt vagyok és a mozgás, most nem fér bele. Lehet, hogy van aki meg tudná oldani, de ez most nekem nem ment. Ám hiányzik a mozgás, amin én is meglepődök. Úgy volt a héten felszabadulok, de kaptunk még megrendeléseket, szóval ez a hét is így fog eltelni. 

 Szilvi csökkentette a köreteim mennyiségét (rizs és krumpli) és kenyérből is kevesebbet eszem már. Remélem ezzel beindul és ha lesz erőm mozogni mellé, akkor senki sem állíthat meg. Karácsonyig jó lett volna lemenni 85 kilóra, meglátjuk mi lesz belőle. Szurkoljatok, hogy sikerüljön:)"

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény