Naplórészletek folytatása Karácsonyig- Fogyásom 2. hónapja - 2. rész

07.16.:


"Hát eddig kaja szempontból a legrosszabb nap a fogyi alatt:((

 NAGYON ÉHES VAGYOK EGÉSZ NAP, ÉS SZENVEDEK MERT MELEGEM VAN:(((
 Szédelgek, fehér foltokat látok...tudom most indul majd be a fogyás...ilyenkor adja fel mindenki, de nem én!!!! Én nem fogom. Most pár nap ilyen lesz és nehezítésnek még itt a meleg és a nyügike Kislányom, de nem baj, megoldom:)))) Nem szabad feladni, már olyan szépen haladok, végig akarom csinálni!
Mai kajcim: Reggeli: csináltam az útra szendvicset, tk. kenyér, 1 sz párizsi és 1 sz sajt. Tízórai: dinnye Ebéd: 2 merőkanál gulyás (persze a levet, húsit és répát ettem meg) Uzsi: Kukorica (na a tom ez nem light:( de meg kellett ennem, már kb. mióta fogyózok kívánom és mégsem csoki:))) Vacsi: dinnye, sok dinnye...tudom ez is rossz, de az ájulás szélén jól esett."

!!! Itt tenném hozzá, hogy nem a meleg miatt voltam rosszul, a fenti kalóriamennyiség szinte nulla!!!

07.19.:

"Szomorú vagyok nagyon...mert hogy 92 kg voltam ma reggel :((( Nem ettem rizst, krumplit, tésztát, édességet....tényleg ha megkívántam a és nagyon nagyon kívántam még egy falatot sem. 
Tiszta a lelkiismeretem. 
És rendben álljon meg a súlyom, de mitől jön vissza????:(((
 Ádus azt mondja a dinnye a hibás.....szerintetek? Van aki azt mondja nem hizlal, van aki azt nagyon.
Mondtam Ádusnak mérjen le...hátha:
07.03 és mai összehasonlítás: 
 Súly: Volt: 93 kg, Ma: 92 kg :((( 
 Mell: Volt: 105, Ma: 103 
 Derék: Volt: 101, Ma: 100 
 Csípő: Volt: 123, Ma: 120 
 Comb: Volt: 76, Ma: 74 
 Kar: Maradt: 36
Kicsit jobb a lelkemnek, hogy a cm azt mutatják van egy kis változás....remélem azért most már vissza esik majd...mert nagyon szomorú leszek.:("

!!! Ádusnak igaza van, főleg abban, hogy a dinnye vízből áll, meg persze cukorból. Lehet, de mértékkel!!!

07.21.:

"Hali Nonó! Az iwiw-ről felnézem a blogodra, iszonyatosan meghíztál! És hát az a fehér felsős kép! Te látod magadat????? Úgy feszül rajtad, hogy majd szét pattan. Hogy passzírozhattad bele magad? Szinte a nyakadról jön le a hasad, olyan hordós kövér vagy. Eleve, hogy mersz felvenni ilyen dagadtan fehéret, pláne feszülőset, és még ráadásul sokkolod is azzal az embereket, hogy kiteszed így magad a netre a látványoddal?! Nem is értem a férjed meztelenül hogy kívánhat meg egy ilyen hústoronyt!"

!!! Mit lehet erre mondani? Bántott...persze, gonosz volt...igen, de tudjátok még inkább azt éreztem, megmutatom én a világnak a fene egye meg, hogy ha egy tankkal akarnak is átmenni rajtam és elérni, hogy elveszítsem a hitem magamban, akkor is pofára esnek.

Egyébként a kép lentebb, ami szerintem bizonyos értelemben, mellesleg annyira nem is volt rossz, Amica pedig... hihetetlen, hogy volt ekkora!:))!!!


07.27.:

"Bizony tegnap írtó kemény napom volt...most nem édességet kívántam, hanem valami jó nagy adag, laktató kaját, mire gondolok: pacal, pörkölt-nokedlivel, és egyéb finomságok. Nem ettem persze, de azóta is korog a gyomrom, pedig már nem kívánok semmit, csak üres a gyomrom, pedig ettem azért:

Tegnap: r: rántotta, paradicsommal, rozs kifli T: nem volt E: 3 merőkanál húsi leves, és főtt hús U1: 1 cső kukorica U2: dinnye V: dinnye Igen két uzsi volt....és vacsira a Férjem a Keri lányommal melegszendvicsezett...háááááát nagyon kívántam, úgyhogy ettem gyorsan dinnyét.
Le akarok fogyni muszáj, nem fogom feladni! Ma tervben van a tornácska is:) Duci 4.!:) Ma mértem 90 kg vagyok!:))) Voltam már ennyi, de aztán vissza kúszott 92 re.:( Most megint 90 kg...talán most végre elindul:)"

!!! Még mindig nagyon sok a dinnye és látjátok nincs igazi tápérték, lassan felszívódó szénhidrát vagy teljeskiőrlésű gabona, alig eszek tejterméket is, a gyümölcsfogyasztás a dinnyével el van intézve, nem csoda, hogy kezdek kiakadni!!!

07.28.:

"Ma picit elszégyelltem magam.....egy ártatlan dolog miatt úgy támadtam rá a férjemre, hogy én magam is megijedtem saját magamtól. Ekkor leültünk beszélni Ádussal, vagyis sétálni mentünk és úgy beszéltünk:))) Baj oka???? Szénhidrát és cukor hiány...nagyon érzem. Másik baj, hogy átestem a ló másik oldalára, és nem is bírnék megenni semmi olyat amit nem lehet, képtelen vagyok.
Gyakran szédülök és marha feszült, ingerlékeny vagyok, de akkor sem tudnék olyat enni amit nem szabad, az agyam leblokkolja, TILOS és kész! Még ha kívánom is, nem ehetem meg, nem tudom megenni. Persze, ez jó, hisz még van 20 kg rajtam....de én ezt nem így akarom leadni, hogy idegbeteg leszek és hogy 2 hó alatt..hanem okosan, odafigyelve.

Ma abból robbant ki a dolog, h Ádus hozott a mekiből salátát délután és nem roston hanem rántott csirkét adtak neki. Kikészültem, én ezt nem ehetem meg!!! Meg különben is....és az utolsó kis részig lekapartam róla a panírt, csak utána álltam neki. Mi bajom lett volna egy kis panírtól??? Semmi, tudom!

Felkerestem egy szakértő Doktor nőt (neten)....aki majd megírja (mindent leírtam neki) mit egyek, h maradjon energián, és ne legyek feszült, és mit nem, stb....majd leírom nektek mit írt, bemásolom.

Nekem a Lányom és Ádus a legfontosabbak, egészséges, csinos akarok lenni, nem bolondos nőszemély:) Úgyhogy most meghallgatok egy véleményt és meg próbálom megfogadni, hogy mindent jól menjen és jobban érezzem magam. Tudjam, hogy mit csinálok rosszul, vagy esetleg jól."

!!! Bizony megérett végre bennem, valamit nem csinálok jól, szerintem még időben, köszönöm Ádus!"

07.29.:

"Tetszik van nem a tény....nem jó a fogyókúra amit csinálok. Nem azért mert nem fogyok, hanem mert ahhoz képest, hogy okosan akartam fogyni, azt hiszem már majdnem hogy nem ettem semmit.:((( Nem vagyunk egyformák, van akinek az is sok amit én eszek...de nekem nagyon kevés az energiája...nincs türelmem, se energiám és nem akarok panaszkodni, azért megfogadtam egy tanácsot...számolom a kcal-t. Amíg a dokinő nem ír vissza, addig is napi 1000 kcal fogok megenni....és még ez is több mint amennyit ettem, de táplálóbb is és ennyi kell. Sőt utána néztem olyan 1200-1300 lenne a normális, de én 1000 körül szeretnék maradni.
Mai próba nap...el is rontottam, mert a legtöbb kcal most este vittem be, de jól esett, végre jól érzem magam.
R: tk. zsemle, 8 dkg, 156 kcal natúr joghurt: 90 kcal
T: gyümi joghurt: 110 kcal 1 db jó reggelt keksz: 56 kcal
E: 2 tojásból rántotta 132 kcal hagyma: 39 kcal, paradicsom: 22 kcal
U: dinnye 60 dkg 180 kcal
V: felvágott, 3 dkg 70 kcal sajt 2 dkg, 75 kcal paradicsom: 10 dkg 22 kcal tk zsemle: 6 dkg 156 kcal (ezt nem kellett volna, de jól esett:)) Összesen: 1100 kcal!:))))
Azt hiszem ez már jó...este zsemle elhagyással, szuper leszek...lehet soknak tűnik amit eszek...de pl a vacsi is elfért a kis tányérom felén, és mégis kiadós volt:) Megpróbálok és meglátjuk. Talán így le is fogyok, és jobban is érzem majd magam!:)"

!!! 1000 kcal KEVÉS! Senkinek nem ajánlom, minimum 1200 kcal szükséged van, de itt még nekem is kísérleteznem kellett, nem volt egy olyan szuper csoport, mint a NonóÉletmód, akik segítettek volna!:)!!!

07.31.:

"Hát azt vettem észre..hogy mióta kalóriát számolok nem vagyok feszült, meg ideges, meg fáradt...mégis kevesebbet eszek ám mint eddig...sokkal, csak okosabban mindenből, amitől energiája lesz az embernek. Vagyis nem dinnyét kb 2 kg-t egy nap...abban annyi ch volt, mint most egy napi kajámban. Természetesen nagyon figyelek, hogy a több ch-t délelőtt egyem, este már alig, és minden nap egyek tejterméket, meg rostot, meg húst, meg főtt ételt is. És nagyon jól érzem magam.:)"

!!! Nem mindegy, hogy csinálunk végig (főleg lelkileg, mennyire visel meg) egy fogyókúrát!!!

08.02.:

"8-assal kezdődik:))) 89 kg vagyok:)) Az elmúlt hónapban 4 kg-t fogytam...az sztem reális, és egészséges is!:)

Apa ma lemért:
Súly: 06.19-én volt: 92 kg Ma: 89 kg- ez jó:)
Mell: Volt: 103, Ma: 103 :(
Derék: Volt: 100, Ma: 100 :(
Csípő: Volt: 120, Ma: 119 - KEMÉNY 1 CM:(((
Comb: Volt: 74, Ma: 74 :(
Kar: Volt: 36, Ma: 34 - ebből ment 2 cm!
De legalább a súlyom ment....akkor meg mikor a súlyom nem a cm-k, de a lényeg, hogy valami mindig menjen, nem?...vagy a súly vagy a cm!"

!!! Szép eredmény volt ez szerintem, csak az ember soha nem elégedett!!!

08.08.:

"Minden kemény perc megérte....annyira boldog voltam reggel mikor ráálltam a mérlegre:))))) Vettem is magamnak új rucit a Keresztelőre....ja és végre volt 1-2 cucc a méretemben, nem sok, de volt.:)"


!!! Erre a pillanatra emlékszem, nagyon boldog voltam!!!

08.12.:

"Szép kerek:)))))) 60-dik napon a mérlegelés eredménye mínusz 11 kg:)))))) ÉLJEN!!!! Ezt 2 hónap alatt sikerült. 
És ha nekem sikerült, mindenkinek sikerül aki igazán akarja:))) 
Nincs sok időm, így nem írom le a tegnapi menüm, meg igazából sokszor ettem keveset, úgy éreztem egész nap éhezek. Aztán jó tanácsként kaptam, hogy este ha éhes vagyok igyak sok sok vizet....bevált, köszi Bogika:)))) 
Összesen tegnap: 1220 kcal és 123,2 ch!!!  
De torna helyett meg, elaludtam!"

!!! A kalória itt már jónak tűnik, de torna helyett alvás, ejnye-bejnye Nonó!:)))!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény