Naplórészletek folytatása Karácsonyig- Fogyásom 3. hónapja - 3. rész

08.14.:
"Összesen: 1333 kcal és 129,5 ch!!! Nem kevés....de!!!!!

Mértem is kivi voltam, maradt a 86 kg.:) Na most már vissza a régi kerék vágásba, nincs pita, meg cola. Még van 16 kg amit le kell nyomnom!!!
 Ja Ildike!!!:))))) Tudja kinek szól.:) Büszke vagyok rád, hogy beláttad, okosan sokkal de sokkal előbb és tartósan sikerülni fog.:)))) Ha annyit eszel mint írtad, tuti a fogyás és nem mész tönkre. És a cél teljesen reális.:)))))) HAJRÁ!!!"

!!! Drága Ildim, akivel mindig ott voltunk egymásnak, segítettük egymást, mikor nagyon nehéz volt...már fentről kíséri utam...soha nem feledem!:(!!!

08.17.:
"Már a 65. nap...ennyi ideig még soha nem tartottam ki, bár nem is voltam soha ennyire eltökélt sem. Még 16 kg, simán meglesz!:) 
Tudom, mert akarom.:)

Mai kajcim:
F: tejeskávé 116 kcal 9 ch
R: rozskenyér 6.5 dkg 170 kcal 38 ch párizsi 4 dkg 84 kcal 0 ch pari 4 dkg 10 kcal 2 ch
T: meggyes joghurt 112 kcal 18.7 ch
E: grízgaluska leves 120,5 kcal 12,5 ch fitness müzli 90 kcal 7.0 ch
U1: kávé 1 dl tejjel 58 kcal 4.5 ch
U2: körte 100 kcal (24 ch)
V: lecsó 30 dkg husival 280 kcal 18 ch
Összesen: 1140 kcal és 131,7 ch

Nem rossz...de ma meg a ch rossz...na sebaj, 
azért belefértem szépen:))"


!!! Szerintem ez már elég jó kis napi étrend volt...a ch is ott van, ennyi kell...ettem gyümit, tejterméket, főtt ételt, rendes reggelit.!!!

08.22.:
"Gondoljatok ránk holnap a Keresztelőn....úgy izgulok.:) Édes Kincsem, igazi Angyalka lesz!:)) Ja és marha éhes vagyok, drága Bogi mindig azt írja ilyenkor Nono 2 nagy pohár víz...megyek is inni!
Ma 1366 kcal ettem és sok 180 ch-t. De kicsit meg akartam erősödni...nagyon nem voltam ma reggel jól, a szédülés, a rossz közérzet. Megittam 2 l vizet amibe citrom levét nyomtam. C vitamin dús és megittam egy kálciumot az allergiámra. Már jobban vagyok.
Meg szeretném is tartani ezt az 1400 kcal...azonban a ch-t vissza 150-re, de gyorsan!
Holnap a Keresztelős menü ebédre: bográcsban pörkölt, sok savanyúval nekem, délután pedig húst sütünk, az pedig sok salival!:)"

!!! Így is volt, ezeket lehet is enni, a lényeg, hogy a köret, kenyér maradjon el."

08.24.:
"Ezer éve szerettem volna írni, hogy nyitottam anno egy fórumot: "kalória és szénhidrát számolással fogyózok beszélgessünk"! Ezt azért írom, mert többen írnak, írtak nekem, miután elolvasták a naplót erőt kaptam hogy belevágjanak, ez nekem nagy öröm és ott napi szinten tudjuk tartani egymásban az erőt. Mindenkit szívesen látunk...

!!!! Azóta már lett Fb csoportunk, oda várunk mindenkit:
NonóÉletmód- a változás bennünk van!!!

08.27.:
"A duci már kevés...úgyhogy akkor Rubint Réka...háááááát, őszintén: beledöglöttem!:) Amikor a 20 perc combinál (azt választottam ki:)) ennyi időm volt fürdetésig, Réka a 16 percben azt mondta most akkor elkezdjük....hát már nevetni sem tudtam. :(
Mit nekem 20 perc...elkezdtük guggolás...áááá hát ennél még a Duci is durvább...erre a 16. percre már nem kapok levegőt....gratu Nonoka!!! :))) De végig csináltam....de mondom belehaltam.:))) Kár tagadni.

Egy dolog nem tetszett, hogy nem nyújtottuk le a végét...nem kellett volna sok, a 19. percben 20 másodperc, mert azért csak 4 részre van osztva. és azt hittem egy etap le is záródik. Utána gyors zuhany és a tusolás alatt már hálálkodtam Rékának...jól esett ugyanis.:)))

Azt mondta magadért csináld, küzdj az álmaidért és ne add fel!!!!!! Igaza van, most az a vágyam, hogy lefogyjak és elérem! De persze jó fogyókúrázó létemre mit csináltam, áttekertem a kar tornát....az nem kell, de a combot megcsináltam. Aztán a fenék részt is ezerrel tekertem, még gyorsítva is rossz volt nézni...utálom, látszik is, világ életemben óriási seggem volt. A végén a has, azt még ki fogom próbálni. Persze a popsit is...egyszer.:)

Na szóval most RR lesz a menő...még ha kemény is, ez kell. Még van 15 kg rajtam, nem kevés, dee még 1 kg és a fele megvan!:))))

!!! Bizony, itt kezdődött el "közös életem" vagyis tornám Rékával! És tart azóta is, mert most már 3 éve nagy kedvenc!!!

08.30.:
"Van még rajtam elvileg 15 kg és érzem is. De egy 10 kg és elégedett leszek. Aztán az az 5 kg már lemegy ha futkározok a Kicsikém után.:) Ez a farmer  a képen, 79 kg-val jött rám utoljára és most 85 kg-val jó. Mert átalakultam, mert tornázom. :) Persze torna nélkül is lehet, ha nagyon nincs kedvem én sem kínzom magam. De sokat számít. Átalakultam a szülés óta, ahol addig volt, nincs, de főleg ahol nem volt van (has!. De akkor is le lehet fogyni. 
 Soha nem voltam vékony, nem is szeretnék az lenni. 
Szereti Ádus, hogy van mit fognia.:D
De nő vagyok, fiatal nő, aki szeretne egészséges lenni. És igen szép szeretnék lenni, nőies. Szeretek szépen öltözni, szeretném ha a kislányom büszke lenne rám, hogy én vagyok az Anyukája. És szeretném megtanítani küzdeni Amit, arra, hogy amit akart azt mind mind elérheti. Soha ne adja fel az álmait! Te sem!!!!:)"


!!! Ami azóta változott, de nagyon: olyan, hogy a mozgás kínlódás lenne nincs...de persze látjátok, volt mikor nekem sem volt az életem része és nehéz volt rávennem magam, de ez változhat! Ja és az utolsó 5 kg főleg nem megy le a gyerek után futkározással, ez tapasztalat...:)!!!

09.01.:
"84 kg vagyok:)))))) Jajj de jó, ez azt jelenti hogy megvan a fele - 14 kg...mert 98 kg-al kezdtem, most 84 kg vagyok és a cél 70 kg!:))) De én már 75 kg-val is boldog ember leszek:)))"

!!! Az is voltam, boldog, de aztán, mint tudjátok, lettek újabb és újabb célok!"

09.07.:
"Mértem magam, az elejéhez képest:
Első mérés 07.02!
Súly: 93 kg volt, most 83 kg ( - 10 kg)
Mell: 105 cm volt, most 96 cm ( - 9 cm)
Derék: 101 cm volt, most 85 cm ( - 16 cm)
Csípő: 123 cm volt, most 109 cm (- 14 cm)
Comb: 76 cm volt, most 68 cm ( - 8 cm)
Kar: 36 cm volt, most 33 cm ( - 3 cm)
Még lehet 90/60/90!:)"

!!! Alakult a molekula.:)!!!

09.09.:
"Aztán este lett, és Apa azt mondta: Ő mekit enne, de nagyon, nem bánom? Ne bánom, hisz azért mert én diétázom neki nem kell. Jelzem sajna nagyon szeretem, aki nem tudja esetleg: mekis kaja, pizza, tészta bármilyen mennyiségben, rántott hús...ilyesmi:)
Na de!!!!!! Két big-macket hozott, hogy ha esetleg mégis...Mondtam neki salit se hozzon, mert már az sem fér bele ma, mert a hülye rakott kel 350 kcal volt és kapásból két kockát ettem, az 700 kcal volt basszus:( Na salit nem is hozott, helyette szendvicset.
Én a kanapén, Ő az asztalnál...kb. 5-ször hátra fordultam az asztalhoz és szemeztem a mekivel a párna mögül...:) Jajj, kemény volt.(( Kérdeztem: Apa, te megennéd??? Mondta nem válaszolt. De, te megennéd, kérdeztem??? Azt mondta: Ő biztos. Felálltam, felvettem a papucsom...mentem az asztalhoz, aztán dobtam egy jobbost a konyhába és elővettem a paprikát a hűtőből.
Ekkor éreztem Ádus pusziját a nyakamon, csak ennyit mondott: Anya nagyon büszke vagyok rád:) Kitartó vagy és csodaszép:)
Na, ezek után olyan jókedvvel ettem a paprikát az abonettel, nem is kellett volna ha utánam dobják sem a big-mac!:))))
Hozzáteszem, nagyon nagyon nehéz volt, eddig a legnehezebb a diétám alatt. DE MEG LEHET ÁLLNI CSAJOK, MEG KELL, NINCS MESE, KÜZDÜNK ÉS AZ ÁLMAINKÉRT HARCOLUNK TOVÁBB!!!!!!

!!! Nincs mit hozzáfűznöm.:)!!!!

09.11.:
" 90. napom! Szép kerek nap, bár nem szép kerek kg...de nagyon örülök neki, mert 82 kg mutatott ma a mérleg!:)
Most érzem, hogy meg fog állni, mindig hónap végén indul be olyan hónap 12-13-ig lemegy 4 kg, aztán ácsi van 2 hétig, most asszem ácsika lesz. Nem baj a cél: okt. 18-ra 78 kg. Remélem meglesz!:)

!!! Nonó BOLDOG volt !!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény