Az út első része, az álmaim felé...

Szeretném elmesélni, hogy éltem meg az elmúlt napokat...ti is részesei voltatok az örömömnek, hiszen igazából miattatok, általatok kerülhettem oda, ahova soha, de soha nem hittem volna, hogy eljuthattok...így volt...

A találkozó napján írtam ezt nektek (2013.09.17):

"Pénteken kaptam egy telefont…beteg voltam, le voltam lassulva. Mondta az Úr, hogy a BSI-ből hív, első gondolatom, jegyet nyertem az Arénára.:) Mondta, kellene személyesen találkozunk, mire kérdeztem a jegy miatt? Mire mondta, nem a Nagyszínpadi Fitt Aréna fellépés miatt……………………………………………………………………………………………………… miért a sok sok pontyocska? Mert pont ezt éreztem a fejemben, ezt a zúgást.

Konkrétan térdre rogytam és nem hittem a fülemnek. Mondta a szavazást, ha jól emlékszem, hogy sokan szavaztak rám és rám gondoltak, de biztos képes vagyok-e rá? Mondtam, hogy igen, biztos, közben remegetett a térdem és sikítottam volna. De mikor kért rólam videó anyagot, egy tornámról és őszintén elmondtam nem tudok küldeni, mert olyan nekem még nincs, éreztem benne a bizonytalanságot. Azt mondta találkozunk kell személyesen kedden, addig csak mi ketten tudjunk róla...

MA KEDD reggel 8:00 óra VAN! Egész hétvégén járt az agyam, álmomban a színpadon álltam több ezer ember előtt, ott volt a sok NonóÉletmód-os lány Nonó-s pólóban és sikított Tündi (ahogy szokott), ugráltak a Lányok, ott volt a családom és én sírtam mielőtt színpadra léptem és miután lejöttem. Ma megyek a megbeszélésre…

Ha azt mondom életem álma teljesülhet azt hiszem nem mondok nagy szavakat! Eszembe jut Szilvi, aki mindig mondta szavazzatok Lányok, mert Nonó megérdemli. Tényleg lehetséges, hogy ott leszek…én az anno 99 kg-s Anyuka? 

Tudjátok belegondolok, hogy napi szinten hány levélre válaszolok, írom a blogot, sütök-főzök számolok, segítek csoportot rendezem, órákat tartok, NonóÉletmód talikat, futóversenyen indulok és itt még sehol a család. Megteszek mindent, hogy segítsek embereken, és mindig is tudtam, hogy az ember mindig visszakapja amit ad, de lehet másképpen. 

Hát…ha én ilyen módon kapom vissza akkor azt mondom: KÖSZÖNÖM NEKTEK, hogy segíthetek, hogy vagytok és hogy ilyen bizalommal vagytok felém. Életem (szerintem a legtöbb aerobik edző) álma teljesülhet ma, ha véglegesítjük a FittArána fellépést. Egyébként Borsos Peti lenne a "párom". 

Izgulok-e? Egyik pillanatban sírnék, másikban nevetnék…nem izgulok….félek. Annyira szeretném, annyira annyira. Egy olyan korona lenne ez az évek munkájára, aminél szebbet azt hiszem keresve sem találok. Most így csendben, senkinek nem szólva, de mégis arra kérlek benneteket (mert tudom az angyalkáim súgnak, hiszen ott vannak veled mikor a diétát csinálod, mikor futsz, mikor edzel és segítenek.:) hogy gondoljatok rám ma 12:00-ben és segítsetek elérni az álmomat!!!!:D"

Holnap folytatás...:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény