2013. szeptember 10., kedd

NonóÉletmód őszi-téli átalakulás - 7. fogyókúra verseny 2013

Együtt könnyebb!:) Ezt mi a NonóÉletmód csoport tagjai már megtanultuk...


 Ha még nem érted el az ideális vagy álomsúlyodat, még van időd Karácsonyig… most vágj bele a diétába! Én mindent megteszek (főleg lelkileg), hogy támogassalak végig a 3 hónap folyamán, a többi rajtad áll. De én tudom, hogy képes vagy rá, csak bíznod kell önmagadban és tenni érte! 

 A verseny részletei: 

 1, Verseny időtartalma 
 Az időtartam: 3 hónap! 
Szeptember 16 - december 23-ig tart. 

2, Jelentkezés: VÁLTOZÁS!!!
 Jelentkezni a versenyre EGY nap lehet, méghozzá szeptember 15.-én VASÁRNAP 8:00-24:00!  Fontos, hogy az adatokat TE MAGAD RÖGZÍTED EGY TÁBLÁZATBA,  táblázathoz a link, a blogra vasárnap kerül majd fel.

Aki lemaradt erről a dátumról, az se legyen szomorú, bármikor becsatlakozhat a verseny folyamán: Küldje el adatait (lentebb írom pontosan miket) Beának (bvoros01@gmail.com) és Ő felrögzíti azokat!

Kelleni fognak a szokásos adatok: Becenév, kor, magasság (m), induló súly (kg), álomsúly. Kezdeti körfogatok(cm): mell (2), derék (4), csípő (5), comb (8), vádli (6), kar (kb. a 2-es jelzés mellvonalában). Így mérjétek:


Fontos, hogy segítőm: Bea, folyamatosa figyelni fogja és menti le a táblázatot. Végleges kezdő tábla hétfőn, legkésőbb kedden fent lesz mindig a blogon! 

Amire figyeljetek:
Mindenki írjon értelemszerűen egy becenevet és a kért adatokat a belinkelt táblázatban következő üres sorba.  Ha újra belép valaki és nem látja ott az adatát, az azért van, mert közben Bea kimásolta onnan. Ha beírtad az adatokat, semmi dolgod nincs, mert az automatikusan mentődik. A végleges táblázat publikálása után, ha bárkinek problémája van, írjon: bvoros01@gmail.com.

 Kérünk még képet is, amit szokás szerint nekem küldjetek: nonoeletmod@gmail.com
 A képeket nekem ugyanezzel a becenévvel küldd kérlek. 
Két képet kérek, egy teljes alakosat a fogyókúra kezdetén és egyet (ha lehetséges) ugyan abban a ruhában a diéta végén. A versenyre jelentkezés feltétele a kép küldés, anélkül nem érvényes a jelentkezés !!!

3, Adatküldés, mérlegelő
Súly és centi adatok beírásra is egy nap lesz lehetőséged!
 2 hetente kell a kilókat és 4 hetente a centiket feljegyezned.
Csak súlyadatot várunk: 09.29. 10.27, 11.24.
 Súly és centi adatokat: 10.13, 11.10, 12.08,  12.22 (végső adatküldés) 
 Aki teheti, ezt írja fel a naptárjába, így biztosan mindig időben és pontosan azt küldi, amit kell!!! Eredményhirdetés: két Ünnep között! 
A friss tábla hétfőn, legkésőbb kedden fent lesz mindig a blogon.

 4, Százalékos arány
 Nem a leadott kilók száma lesz mérvadó, mindig %-os arányt fogunk nézni, mert úgy korrekt azt gondolom mindenkivel szemben! Különböző kategóriák sem lesznek! 

 5, Korhatár 
 A versenyre 17 év feletti személyek jelentkezhetnek. Mivel nincsenek kötött szabályok, így felelősséget senkiért nem tudok, tudunk vállalni! 

 6, Verseny célja 
 Szeretném, hogy elhiggyétek, képesek vagytok elérni az álmotokat! Le lehet fogyni egészségesen, meglehet szeretni a mozgást. Itt vagyunk és segítünk neked, ha kell erőt adunk, ha kell biztatunk, meghallgatunk! Öröm lesz ez a 3 hónap, nem szenvedés! 

7, NonóÉletmód- a változás bennünk van FB csoport 
 Csatlakozz hozzánk és nap mint nap támogatunk, lelkesítünk, segítünk. Nálunk választ kapsz a kérdéseidre, megtanulsz küzdeni. Nálunk meglátod, hogy egy összetartó csoporttal milyen hihetetlen sikereket és eredményeket lehet elérni! A csoport zárt, csak a tagok látják a bejegyzéseket! Csatlakozz hozzánk!
NonóÉletmód csoport - a változás bennünk van 

 8, A módszer
 Szabadon választott! Nincs megkötés!

 9, Későbbi becsatlakozás 
 Be lehet csatlakozni bárkinek, a 3 hónap alatt, de az új tagnak fel kell vállalnia, hogy a többiekkel szemben hátrányban indul. De a lehetőség adott. Bármikor elküldheted a verseny folyamán az adataidat Beának (bvoros01@gmail.com) és Ő felrögzíti azokat! A képet kérlek nekem küldd: (nonoeletmod@gmail.com).

 10, Nyeremények 
Megint csodálatos nyeremény felajánlásokat kaptunk.
Szívből köszönöm Őket a Szponzoroknak:

1. helyezett: 
- LillaFitt Stúdió - 15.000 Ft értékű ajándék utalvány - StudioArt - 15 db retusált képnek a színes és az ezüst fekete változata , melynek értéke, 21.000 Ft- Puha Liza - csodaszép Smink a fotózásra


- Haj-Sza Szépségszalon - Fajta Szabina - hajvágás, festés és szárítás


- Tenline - Teflon ® edényt, fedővel - RitaBeauty – Arc és dekoltázs masszázs, ultrahangos hatóanyag bevitellel - Kovács-Varjú Vera - Professzionális Purebeau sminktetoválásból 30% kedvezmény (egy tetoválás normál árakból értendőek!) - Boglárka - Kézápolási ajándékkupon, szabadon választott technikával 2. helyezett: 
- LillaFitt Stúdió - 10.000 Ft értékű ajándék utalvány 
- StudioArt - 50 %-os kedvezmény egy fotózás árából
- Puha Liza - csodaszép Smink a fotózásra, hogy teljes legyen az egész
- 5 alkalmas NonóFitnesz bérlet (választható: ÉRD vagy BUDAPEST) 
- Kovács-Varjú Vera - Professzionális Purebeau sminktetoválásból 20% kedvezmény (egy tetoválás normál árakból értendőek!) 
Boglárka - Kézápolási ajándékkupon, szabadon választott technikával

 3. helyezett: 
- LillaFitt Stúdió, 10.000 Ft értékű ajándék utalvány 
- StudioArt - 20 %-os kedvezmény egy fotózás árából
- Puha Liza - csodaszép Smink a fotózásra, hogy teljes legyen az egész
- Erima - 3.000 Ft értékű ERIMA vásárlási utalvány 
- Kovács-Varjú Vera - Professzionális Purebeau sminktetoválásból 10% kedvezmény (egy tetoválás normál árakból értendőek!) 
Boglárka - Kézápolási ajándékkupon, szabadon választott technikával

11, Kérésem 

 Egyet kérek csak tőletek…ha eldöntöttétek, hogy belevágtok, akkor csináljátok végig, saját magatok miatt! Ne kelljen minden hétfőt úgy kezdeni, hogy diéta, ne kelljen egy életen át különféle buta diétákat, tablettákat kipróbálni és szenvedni. Hidd el, ha egyszer igazán összeszorítod a fogaidat, sikerülni fog. Én tudom…én is ugyan olyan ember vagyok, mint te, ugyan úgy, ahogy nekem sikerült, neked is fog. Csak akard, higgy magadban és TEGYÉL ÉRTE! Én hiszek benned és már most büszke vagyok rád! 

 12, Szólj másoknak is 
 Sokaknak szükségük van a támogatásra! Szólj a Barátnődnek, Családtagjaidnak, Szomszédodnak, hátha Ő is szívesen részt venne a versenyben és szabadulna meg együtt, jókedvűen, egymást segítve a felesleges kilóitól! 

13, Fiúk a versenyben
Az előző versenyben voltak fiúk is, bár nem sokan. Úgy gondolom, ahhoz, hogy közöttük is lehessen versenyről beszélni, a fiúk akkor tudnak indulni (külön táblázat, külön nyeremények...) ha min. 10-en jelentkeznek! Így kérem, aki fiú jelentkezne, az szeptember 15-ig a részemre ezt levélben jelezze. Ha megvan a létszám, ki fogon írni!!! Köszönöm a megértést!

 Köszönet 
 Ezúton is köszönöm Vörös Beának a segítséget, aki a táblázatot kezeli, rendszerezi és frissíti!:)) Köszönöm, köszönjük szépen mindannyian!

3 megjegyzés: